Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

12 maja 2010, 14:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja powierzyłam decyzję o wyborze i zakupie sprzętu agd firmie remontowej i wybrali candy. Jestem zadowolona, już rok bez żadnej usterki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2010, 18:11

prowadzę firmę remontową i faktycznie bardzo często fachowcy wybierają artykuły jednej firmy, jeżeli chodzi o candy to bardzo często jest wybierane, a jeżeli chodzi o zleceniodawców to się na to godzą, bo marka solidna i cenowo też dobrze stoją

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2010, 18:15

Pralkę kupiłam jakieś 5 lat temu nic się nie psuje, cicho pracuje. Byłam u koleżanki i jej pralka strasznie nawalała, ale to była jakaś inna marka nie wiem, no i kumpela mówiła że tak było od początku jak kupiła swoją pralkę, więc w sumie cieszę się że już na starcie wybrałam candy

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2010, 17:53

ja również nie mogę się do niczego przyczepić, i ładne designy mają, obecnie w tv reklamują że pomniejszają objętość pralek a w zamian dają więcej możliwej pojemności, generalnie do przodu idą już chyba 20 lat w Polsce

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2010, 17:53

Jak dla mnie to także bardzo pozytywna marka.
jeszcze nigdy nie miałem z nią żadnego problemu.
zmywarka działa bez zarzutów już od 4 lat.
Mam także ich pralkę i też złego słowa nie mogę powiedzieć na jej temat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 czerwca 2010, 17:46

Takie fajne zbite te pralki jak patrzyłam w sklepie, candy wyglądają najsolidniej, jeszcze dobrze nie mogę się wypowiedziec bo mam dopiero od roku candy, ale jeszcze nic się nie popsuło, widać postarali sie

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2010, 13:22

Jeśli chodzi o zmywarki Candy to są najwyższej Klasy.
Jeestem uzytkownikiem zmywarki Candy CDF8 85E10X-S
Jest to Zmywarka z zewnętrznym panelem sterowania, o szerokości 60 cm, pojemności na 15 kompletów naczyń, posiadająca 12 programów zmywania, w klasie energetycznej A, z sygnałem dźwiękowym informującym o zakończeniu zmywania oraz z zabezpieczeniem przeciwwypływowym.Srebrna.
Zmywa doskonale wszystkie brudy.
na programie o temp 75.stopni nawet przypalone garnki domywa. naczynia wychodza czyste i bez smóg.
Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2010, 23:07

Nie tylko zmywarki,mają też dobre pralki. Ogólnie rzecz biorąc to nie mogę napisać złego słowa o tej firmie,z tego co czytam to opinie również są pozytywne.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2011, 19:07

Miałem zmywarkę i pralkę Candy. Została mi tylko pralka gdyż zmywarkę sprzedałem ponieważ była głośna i nie domywała. Kupiłem używanego Boscha i w końcu jestem zadowolony z jakości mycia choć również jest głośna. Mogę potwierdzić, że sprzęt nie popsuł się nigdy, nie widział nigdy serwisu. Pralka jak i zmywarka chodziły właściwie na okrągło.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2011, 11:34

hmmm z Candy mam chyba tylko mikrofalówkę o taką http://mixmedia.pl/kuchenka-mikrofalowa-candy-cmg7417ds-p122 385951.html moja żona jest zadowolona:D:D ja też, ale na lodówkę czy pralkę z tej firmy to nie wiem, czy bym się zdecydował

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */