Co na monotonne wnętrze?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

1 kwietnia 2016, 08:03

Zgadzam sie: good 0 bad

My sami chodziliśmy do marketów budowlanych, do Ikei po inspiracje. Sami nasze mieszkanko urządziliśmy i udekorowaliśmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2016, 12:20

ja przyznam że mialam projektanta

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2016, 20:57

Moja żona jest zakochana w stylu skandynawskim, więc w takim urządzaliśmy mieszkanie. Nie jest nudo, powiedziałbym, ze właśnie jest stylowo i ze smakiem. Jedynym bardziej kolorowym elementem jest narożnik od firmy http://www.ramaro.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2016, 10:02

Ja też uwielbiam styl skandynawski, zawsze podobały mi się tradycyjne drewniane meble w połączeniu z minimalizmem i fajnymi dodatkami. Naprawdę w stylu skandynawskim nie ma miejsca na nudę.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2016, 10:22

Żeby wnętrze nie było monotonne trzeba zadbać o ładne, oryginalne meble i o fajne dodatki. Meble można zrobić na zamówienie, wtedy będzimy mieć pewność, że są tak funkcjonalne jaki od nich tego oczekujemy. Natomiast dodatki pownny być przydane i nie zagracać miejsca. Dobrze sprawdzą się na przykład poduszki dekoracjne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2016, 11:17

Potwierdzam wypowiedzi poprzedników - na monotonne wnętrza najlepsze są kolorowe dodatki. Warto poszukać w sklepach z mebalmi, np. http://www.33meble.pl/. Zawsze sie znajdą jakieś fajne i oryginalne dodatki, które urozmaicą i ożywią pokoj.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 22:48

A jaki kolor polecacie do nowoczesnego salonu? Jest w nim sporo kamienia, bocznego światła

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 09:34

Szarości są w modzie. Polecam farby firmy Magnat.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 12:05

Warto pokusić się o coś co w praktyce sprawi,ze wnętrze stanie się nieco inne,żywsze i zapewni nam optymalny komfort zamiast nudy i monotonii. Moja propozycja to kamień naturalny,przykładowe zdjęcia takiej aranżacji znajdziecie na www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 13:41

Na montonne wnętrza po prostu trzeba rzucić coś ciekaweszego. My ostatnio wymienialiśmy podłogę to sobie zarobiliśmy taką fajną wstawkę z kamienia naturalnego: http://www.dario-stone.pl/realizacje/posadzki / od razu wygląd pomieszczenia się zmienił.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 674 Grupa: Ciekawe pom... Myśląc o wakacyjnych aktywnościach, warto zwrócić uwagę na miejsca łączące zabawę z naturą. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci Poznań malta, Pyrland Park oferuj...
  • Dodatki do salonu Liczba postów: 38 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and...
  • prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19863 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 136

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >