Co na monotonne wnętrze?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

17 grudnia 2015, 12:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Np. taka tapeta. Niby proste, wcale nie specjalnie wyraziste kolory, a jednak wygląda to niesamowicie estetycznie. Wystarczy wszystko dopasować z konkretnym klimacie i ostatecznie ten wzór będzie wyglądał super. No i samo pomieszczenie się mocno odmieni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 grudnia 2015, 13:31

Proste nie musi oznaczać złe. Wręcz przeciwnie - proste może wyglądać dużo bardziej efektownie niż kolory rzucające się w oczy, które mogą męczyć. Poza tym przez wiele osób coś takiego może zostać odebrane jako po prostu śmieszne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 grudnia 2015, 12:36

Może użyłem złego słowa. Nie tyle proste, co bardziej estetyczne, nie jest to szalone, raczej bardziej utrzymane zachowawczo. Po prostu aranżacje rzucające się w oczy mogą być bardzo różnie odbierane.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2015, 15:03

Ja w sypialni nie lubię intensywnych kolorów. Kolor stonowany w odcieniach bieli to u mnie podstawa. Ale zainwestowałem swego czasu w sztukaterię oraz designerskie dodatki co trochę odświeżyło wnętrze. Możesz dodać też kwiaty - wiem to niemęskie ale poprawia jakość powietrza a co za tym idzie snu.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2015, 12:37

To bardziej pod sypialnię, ale również może wyglądać niesamowicie estetycznie. Jak Wam się podoba coś takiego? Róż nie jest kolorem pod każdą osobę - to akurat oczywiste.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2015, 18:30

No szczerze mówiąc powyższa sypialnia dla mężczyzny to tak średnio :)

http://www.decoroom.eu/aktualnosci/137

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2015, 21:05

Ta różowa aranżacja wydaje się być jeszcze pozytywniej wyglądająca. Jak sądzicie? Bardzo estetyczny wzór ;-)
No i świetny pomysł z tymi obrazkami na tapecie/nad łóżkiem. Całość doskonale wygląda - wpisuje się klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2015, 12:24

Styl i kolorystyka to kwestia indywidualnej decyzji. Każdy musi sobie dopasować taki styl aranżacji jaki mu bardziej odpowiada. Pamiętaj, że różowa tapeta wcale nie każdemu musi odpowiadać.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2015, 19:24

W sypialni mam na jednej scianie ză lozkiem tapete (szaro, czarno,czerwona) jest super,naprzeciwko mam sciane czerwona, a reszta zlamana biel,ale chyba na szaro przemaluje. Salon mam polaczony z jadalnia,Kuchnia i jest bialy,z jedna sciana w fiolecie i kominek w fiolecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 16:16

Na montonne wnętrze może pomóc zastrzyk koloru, który orzeźwi, doda nowoczesności i polotu naszemu wnętrzu. Od czasu do czasu powinniśmy wprwadzać zmiany w aranżacjach naszych wnętrz, aby nam się nie znudziły :) Oprócz koloru proponujemy również ciekawe efekty farb dekoracyjnych oraz tynków i stiuków, które potrafia pięnie odmienić każdy salon, sypialnię itp.. Przykładowo, szlachetny Revello Silver lub Multicolor Gold jest elegancki i świetnie prezentuje się we wnętrzach o nowoczesnym kliamcie.
Natomiast Corado Silver to najnowszej generacji wewnętrzna farba dekoracyjna, nadająca powierzchni miękkiego oraz eleganckiego wyglądu, a całemu pomieszczeniu klasy i wyjątkowego charakteru.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 673 Grupa: Ciekawe pom... Zamiast standardowych kurortów w tym roku postawiłam na coś z duszą i tak trafiłam na egzotika http://egzotika.pl/ Mają egzotyczne wycieczki w małych grupach, k...
  • Dodatki do salonu Liczba postów: 35 Grupa: Ciekawe pom... Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and cozy touches. It’s such a calming style, but picking the ri...
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19858 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 347

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >