Co sądzicie o domach szeregowych

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

7 sierpnia 2012, 11:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Mają swój urok, ale wiadomo, że domek wolnostojący wygląda lepiej. Nasz domek taki właśnie jest - to piętrowa nieruchomość, schody Prudlik i to o czym marzyliśmy - święty spokój. Przy szeregówce nie ma na to szans :(

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2013, 20:24

Polecam segmenty http://www.maj-pol.pl/new/index.php są dobrze zaprojektowane i ocieplone .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2013, 13:53

Obydwie opcje mają swoje plusy. Dom wolno-stojący jest wygodniejszy. Nie mamy sąsiadów za ścianą po za tym, przeważnie przy takim domu można sobie pozwolić na większy ogródek. Natomiast jeśli chodzi o szeregówkę, to plusem jest cena. Lepiej wychodzi nie tylko sam zakup, ale również koszty eksploatacji np. ogrzewania.
www.polnord.pl

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:44
Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2013, 18:40

ja myślę, że domy szeregowe to prawie jak mieszkanie w bloku, zero prywatności

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2013, 23:34

Niekoniecznie zero prywatności. Dom jak dom - ma się swój garaż i podwórko. Ja osobiście jednak chciałbym mieć luksusową rezydencję coś w stylu tych z projektu „=http://www.tsinvest.pl/]Tesoro Ivory Residences” - najbardziej luksusowego osiedla w Polsce, znajdującego się w pobliżu Gdyni

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2013, 20:23

Ja miałem domek szeregowy, na pewno jest lepszy niż blok, no i ciepło od ścian sąsiadów jednak, nadal gdy trafimy na złych sąsiadów udręka straszna... domek wolno stojący jest zwolniony z tych problemów a nie raz nawet dużo tańszy... my z sprzedażą szeregowca mieliśmy ogromne problemy domek stał rok na sprzedaż aż trafiliśmy do http://mediaprojectgroup.com/ biuro które pomogło nam w sprzedaży, posiada bazę 150 portali z nieruchomościami a dodatkowo domek dali do lokalnej gazety ;) no i sie udało sprzedać :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2013, 11:27

Ustawię może w kolejności wygody moim zdaniem: ostatnie miejsce blok, kolejne szeregowiec, pierwsze własny dom. Choć muszę przyznać, moi znajomi mieszkają w takim jakby szeregowcu, akurat im się trafiło, że sąsiadów mają w porządku, jednak podwóreczko skromniutkie i w każdym domu małe dzieci i z tym mi się kojarza szeregowce z młodymi rodzinami z małymi dzieciakami. Tak wygląda ten szeregowiec moich znajomych http://www.mkk-budownictwo.pl/images/phocagallery/Wykonane/t humbs/phoca_thumb_l_big2-19.jpg

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2014, 08:14

Domy szeregowe bardzo mi się podobają. Uważam, że buduje się ich zbyt mało.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2014, 11:33

W sumie to wszystko zależy od sąsiadów, bo samo mieszkanie w domu szeregowym jest godne polecenia. Jednak jak się trafi jakiś nieznośny sąsiad to nawet w domku wolnostojącym może nam się źle mieszkać.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2014, 14:31

pytanie o to jak się mieszka w szeregowcu to tak jakby zapytać jak się jedzie samochodem.....wszystko zależy w jakiej okolicy mieszkasz, jakich materiałów użył developer, jakich masz sąsiadów, jakie masz oczekiwania i potrzeby itd itp....

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rolnictwo Liczba postów: 153 Grupa: Domy szereg... Każdy kto prowadzi hodowlę bydła wie, jak ważna jest sprawna dojarka. Awaria w najgorszym momencie potrafi sparaliżować całą produkcję. Dlatego warto mieć pod r...
  • Remont Liczba postów: 70 Grupa: Domy szereg... Ostatnio coraz częściej myślę o odświeżeniu mieszkania i szukam czegoś, co nie będzie typowym rozwiązaniem jak malowanie sufitu. Trafiłem na temat sufitów napin...
  • restauracja bazylia Liczba postów: 52 Grupa: Domy szereg... Jeśli już mowa o dobrych restauracjach, to warto wspomnieć o miejscach, które stawiają na staropolskie smaki bez chemii i ulepszaczy. Jest taka knajpa niedaleko...
  • projektowanie Liczba postów: 4 Grupa: Domy szereg... Brzmi sensownie. Dzięki za wskazówki, dopisuję do listy programów do przetestowania.
  • Dobra restauracja Liczba postów: 422 Grupa: Domy szereg... Our Zupas Menu Nutrition guide helps you make informed food choices with complete nutritional information for every menu item. Explore calorie counts, protein,....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21251 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 202

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */