offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Sarge fachowiec
![]() |
Ale co za problem obecnie zainwestować w ziemie właśnie z przeznaczeniem do postawienia magazynu? Pamiętaj, że ziemie mimo wszystko łatwiej jest zbyć nie tracąc na tym, a jak pokazują wskaźniki ceny gruntów szczególnie takich - cały czas rosną. Akurat w GTB Metropolis bardzo ciekawie wygląda, szczególnie ten pierwszy grunt ze względu na bardzo dobrą lokalizację, wiadomo, że inwestycje tego typu to dość spore środki, ale na pewno widzę tutaj większe szanse na zysk. |
Ten post był edytowany przez Sarge dnia: 13 kwietnia 2015, 21:48 | |
| |
Reklamy Google |
Czy ziemia się opłaca?
«
Powrót do artykułu: Czy ziemia się opłaca? | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Dlaczego warto wybrać internet światłowodowy? Liczba postów: 12 Grupa: Aktualności Dobór odpowiedniego internetu może mieć duży wpływ na codzienne funkcjonowanie – od pracy po rozrywkę. Warto więc przyjrzeć się dokładnie różnym opcjom dostępny...
- W cenie szybka przeprowadzka Liczba postów: 27 Grupa: Aktualności Jeśli potrzebna jest firma która szybko wykona usługę przeprowadzki w kraju lub zagranicą to postaw na Grot Transport Oni wykonują takie usługi i mają swój tran...
- Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr... Liczba postów: 169 Grupa: Aktualności Ja na przykład ostatnio miałem chwile wolnego i wszedłem na stronę Receptax . Na tej stronie można przeczytać bardzo interesujący artykuł https://receptax.pl/ar...
- Państwo i biznes: sojusz na rzecz bezpieczeństwa w... Liczba postów: 14 Grupa: Aktualności
- Jak prowadzić biznes w XXI wieku - czym jest elast... Liczba postów: 136 Grupa: Aktualności Temat błędów w reklamie to coś, o czym powinien przeczytać każdy, kto planuje kampanię – nawet małą. Artykuł, na który ostatnio trafiłem, fajnie wszystko podsum...