offline gabon fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Sarge fachowiec
|
Ale co za problem obecnie zainwestować w ziemie właśnie z przeznaczeniem do postawienia magazynu? Pamiętaj, że ziemie mimo wszystko łatwiej jest zbyć nie tracąc na tym, a jak pokazują wskaźniki ceny gruntów szczególnie takich - cały czas rosną. Akurat w GTB Metropolis bardzo ciekawie wygląda, szczególnie ten pierwszy grunt ze względu na bardzo dobrą lokalizację, wiadomo, że inwestycje tego typu to dość spore środki, ale na pewno widzę tutaj większe szanse na zysk. |
| Ten post był edytowany przez Sarge dnia: 13 kwietnia 2015, 21:48 | |
|
| |
| Reklamy Google |
Czy ziemia się opłaca?
«
Powrót do artykułu: Czy ziemia się opłaca? | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Podpisz w minutę, nie w godzinę: przewodnik po pod... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Wrocław wygrywa z Warszawą i Krakowem. Najbardziej... Liczba postów: 2 Grupa: Aktualności Fajnie, że poruszyliście ten temat, bo wrocławskie mieszkania naprawdę mają coś do siebie. Ostatnio rozmawiałam ze znajomą, która przeprowadzała się do Wrocławi...
- Bezpieczne kierunki na lato — podróże w cieniu geo... Liczba postów: 5 Grupa: Aktualności Wenecję odwiedzałem pierwszy raz i zależało mi na tym, żeby dobrze wykorzystać tylko dwa dni. Przed wyjazdem przejrzałem https://flyweek.pl/wenecja-co-zobaczyc-. ..
- Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr... Liczba postów: 196 Grupa: Aktualności Swoją drogą, zdarzyło mi się ostatnio rozmawiać z kumplem o badaniach i wspomniał, że regularne kontrolowanie zdrowia to kluczowa sprawa. Powiedział, że rezonan...
- Ceny energii rosną. Właściciele nieruchomości inwe... Liczba postów: 3 Grupa: Aktualności Samo inteligentne sterowanie brzmi dobrze, ale najpierw trzeba chyba wiedzieć gdzie faktycznie ucieka najwięcej energii. Bez danych łatwo wydać sporo na automat...