offline ![]() maniek88 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
![]() ![]() |
Szanowny Panie, |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Yasppis praktykant |
|
| |
offline ![]() mazwoj fachowiec
![]() |
5m2 to rzeczywiście malutkie pomieszczenie. Moim zdaniem
taka farba odpowie twierdzącą na Twoje dwa powyższe
pytania. Nie jestem ekspertem jak ktoś od strony Śnieżki
ale kilka razy malowałem różnymi farbami i jakieś tam
praktyczne doświadczenie mam. |
| |
![]() Gość: Marcellinak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
![]() |
Szanowni Państwo, |
|
Dekoracja ścian w małym pomiesczeniu
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Maszyny do obróbki metalu i drewna. Liczba postów: 42 Grupa: Technologie... Ostatnio rozglądałem się za nowoczesnymi rozwiązaniami dla branży drzewnej i trafiłem na stronę https://penny.pl/produkty/mechanizacje-t artakow-i-technologie-ta...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1008 Grupa: Technologie... Thanks for sharing a wonderful article, you need to check out live cricket tv and watch now
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 656 Grupa: Technologie... Ręczne pistolety mechaniczne potrafią uratować każdą robotę. Nie trzeba mieć miliona narzędzi, bo wystarczy taki solidny sprzęt i można ogarnąć szybko klejenie....
- aparaty Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... W sumie nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale ortodoncja to coraz częściej temat nie tylko dla młodzieży, ale też dla dorosłych. Tutaj znalazłam dokładny opis...
- jaka oczyszczalnia jest dobra? gdzie kupiliscie pa... Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Wiesz co akurat Biofos Professional to biologiczny środek, który faktycznie robi robotę. Zawiera mikroorganizmy przyspieszające rozkład i upłynnianie ścieków, a...