Fotel do domowego biura?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

3 listopada 2015, 11:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Klasyczne fotele mogą się z czasem znudzić,dlatego myślę,że warto postawić na na nowoczesność i unikatowość,wybierając fotel tapicerowany o niebanalnej kolorystyce. Znajdziesz go na www.Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 listopada 2015, 13:00

Mi sie podobaja klasyczne i minimalistyczne ksztalty, poszedlbym bardziej w zimny skandynawski manewr. Hankawan wrzuciła fotel, który mi osobiście bardzo odpowiada. W ogole na tej stronce stylowo-mieszkam.pl mozna znalezc ciekawe meble, choc czesciowo jeszcze strona jest nieuzupelniona, ale to co maja jest spoko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2015, 07:53

warto dobrać fotel, który będzie wygodny, by móc ileś godzin na nim wysiedzieć ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2015, 13:47

Może jeden z naszych foteli z najnowszej kolekcji przypadnie Ci do gustu,zobacz na www.KamilaMeble.pl zapraszamy i w razie pytań służymy pomocą na forum.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2015, 18:52

Dla mnie przydałby sie jakis dobrze wyprofilowany fotel, bo te klasyczne jednak strasznie przemęczają plecy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2015, 10:00

W dobry fotel niestety trzeba zainwestować chociaż ten tysiąc złotych, bo inaczej nie będzie ani ergonomiczny ani też wytrzymały. Te biurowe są naprawdę niezłe

________
żaluzje kraków

Ten post był edytowany przez Mergan19 dnia: 12 listopada 2015, 11:25
Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2015, 17:09

biuro domowe można bardzo wygodnie urządzić, tu akurat możemy uwzględniać wyłącznie nasze preferencje ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2015, 09:18

Chcesz wymienić na wygodniejszy czy stary się zniszczył? Ja do swojego jestem przyzwyczajony ale zmieniłem obicie a potrzebne rzeczy zamawiałem w hurtowni akces http://hurtownia-akces.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2015, 10:22

Oryginalne i wygodne fotele do domowego biura znajdziesz na
www.Quadre.pl wybór jest naprawdę bardzo szeroki w atrakcyjnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2016, 14:05

Jeżeli chcecie postawić jednocześnie na wygodę i wystrój to polecam zobaczyć sobie fotel marki D2 - http://www.decomania.pl/pl/p/Fotel-D2-Jajo-szeroki-szara-tka nina/52586 . Widziałam go na targach HomeDays , na stoisku Decomanii. Gdyby był trochę tańszy, to też chętnie bym go nabył.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 176

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */