offline ![]() ajlajt majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() barmanka majster
![]() |
To już zależy od różnych czynników. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
Nie da się jednoznacznie określić kosztów w zamian za
usługi projektanta wnętrz, ponieważ wszystko zależy od
danego, indywidualnego przypadku oraz mieszkania, zakresu
prac. Najlepiej porównać oferty oraz ceny kilku biur, po
czym wybrać tą która najbardziej nam odpowiada. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Odezwij się do firmy Decoroom, z Warszawy, którzy obok
kreatywnych projektantów proponują fachowe wykończenie
pod klucz. |
| |
offline ![]() Mjon doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() basiia majster
![]() |
|
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Zdecydowanie warto porównać sobie ofertę, ale też
jakość wykonywanych usług, czy zakres prac, tzn. czy
świadczą też usługę wykończeniową. |
| |
offline ![]() basiia majster
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() dominikgala9 inżynier
![]() |
Tanio znaczy często kiepsko więc raczej nie radzę oszczędzać w tym temacie. Można jednak spróbować swoich sił samodzielnie. Ja tak zrobiłem, jest znacznie wolniej, ale taniej. Ostatnio to zdecydowałem się na nowoczesne firany i chyba kupię te http://www.tekstylialand.pl/francuska-marka-c -22_23.html ale jeszcze nie wiem, bo wielu znajomych mówi, że firany to przeszłość. A mnie się podoba, choć pewnie projektant wnętrz też by mi odradził ;) |
|
Ile kosztuje pomoc projektanta wnętrz?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 669 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli są tutaj osoby, które mają w planach wyjazd do Poznania i szukają sprawdzonego noclegu, to ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić Hotel Po...
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 9 Grupa: Ciekawe pom... Tak zupełnie przypadkiem trafiłam na femi i wygląda to na miejsce dla tych, co siedzą w klimatach naturalnych i chcą postawić na coś łagodniejszego dla skóry. S...
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Rakiety tenisowe są kluczowym elementem w tenisie, wpływając na styl gry i ogólną wydajność. Wybór odpowiedniej rakiety ma ogromne znaczenie zarówno dla amatoró...
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 222 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)