Gość: JasonNiz praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline barto776 fachowiec
|
Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca ze specjalistami w danej branży. Dlatego polecam Wam stronę, na której znajdziecie obszerny artykuł na temat wyboru pomiędzy reklama internetową, a billboardy reklamowe . |
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Moim zdaniem reklama w internecie nie wyklucza bardziej tradycyjnych form promocji. Gadżety reklamowe mogą dobrze uzupełniać inne działania, bo przypominają o firmie jeszcze długo po kontakcie z klientem. Zobacz tutaj, fajnie opisano, jaka jest rola gadżetów reklamowych w budowaniu rozpoznawalności i relacji z odbiorcami. |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Elastyczność w biznesie to też umiejętność dobrego doboru dostawców. Jeden z aspektów, który często się pomija, to opakowania - a mają ogromny wpływ na odbiór produktu przez klienta. Niedawno trafiłem na stronę https://yanko.com.pl/, gdzie można znaleźć szeroki asortyment: torebki foliowe, papierowe, woreczki z zawieszką EURO, laminaty foliowe i wiele innych. |
|
|
Jak prowadzić biznes w XXI wieku - czym jest elastyczność w biznesie?
«
Powrót do artykułu: Jak prowadzić biznes w XXI... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Podpisz w minutę, nie w godzinę: przewodnik po pod... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Wrocław wygrywa z Warszawą i Krakowem. Najbardziej... Liczba postów: 2 Grupa: Aktualności Fajnie, że poruszyliście ten temat, bo wrocławskie mieszkania naprawdę mają coś do siebie. Ostatnio rozmawiałam ze znajomą, która przeprowadzała się do Wrocławi...
- Bezpieczne kierunki na lato — podróże w cieniu geo... Liczba postów: 5 Grupa: Aktualności Wenecję odwiedzałem pierwszy raz i zależało mi na tym, żeby dobrze wykorzystać tylko dwa dni. Przed wyjazdem przejrzałem https://flyweek.pl/wenecja-co-zobaczyc-. ..
- Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr... Liczba postów: 196 Grupa: Aktualności Swoją drogą, zdarzyło mi się ostatnio rozmawiać z kumplem o badaniach i wspomniał, że regularne kontrolowanie zdrowia to kluczowa sprawa. Powiedział, że rezonan...
- Ceny energii rosną. Właściciele nieruchomości inwe... Liczba postów: 3 Grupa: Aktualności Samo inteligentne sterowanie brzmi dobrze, ale najpierw trzeba chyba wiedzieć gdzie faktycznie ucieka najwięcej energii. Bez danych łatwo wydać sporo na automat...