Jak oszczędnie prać?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

23 września 2013, 18:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Dolcia napisał: Użytkownik mufasa napisał: Użytkownik Gość: Anielka napisał:

A tylko na

odświeżanie?

To na pewno program super szybki 15', który przeznaczony

jest do prania lekko zabrudzonych ubrań.Odświeża
ubrania,

działa w temp.20-30 stopni

To właśnie pralki whirlpool mają taki program, bardzo
fajna sprawa. Ja bardzo często z tego korzystam.

Dokładnie. Te programy mają pralki Whirlpool.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2013, 20:20

Ja mam pralkę z takim programem tej firmy. Bardzo mi się przydaje i często z niego korzystam. Ogólni sprzęt whirlpool jak dla mnie jest najlepszy pod względem jakościowym i funkcjonalnym, od lat korzystam z wielu rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2013, 21:24

Oszczędność daje również w pewnym stopniu system „ilość detergentu” bo możemy zarządzać środka, który używamy i nie przesadzimy;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2013, 18:02

A na czym polega ten system?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2013, 21:01

Sugeruje ilość detergentu dla danego programu prania. Można również ustawić w pamięci pralki zalecane wartości środków.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 października 2013, 23:40

Nie słyszałam jeszcze o takim rozwiązaniu. Bardzo mi się podoba;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2013, 19:19

No bardzo fajne i praktyczne. Często można przesadzić a dzięki takiej opcji mamy pewność, że wszystko będzie ok.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2013, 20:05

No właśnie. I nigdy nie pobierze ani za dużo, ani za mało.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2013, 11:05

Fajnie, że powstał taki wątek, kilka miesięcy temu też zastanawiałam się nad tym problemem. Popsuła mi się pralka i (tym razem) szukalam przede wszystkim czegoś bardziej oszczędnego. W końcu wybrałam LG (model chyba LG F14A8TDS, ale sprawdźcie w sumie sami: http://www.niezawodnepralki.pl/pralki-superos zczedne/ ). Jest bardzo cicha, ma fajny program TrueSteam, który szybko odświeża ubranania, nie mam się w sumie do czego przyczepić. No, może wygląd nie jest najciekawszy, ale co mi po nim. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2013, 12:07

Sama pralka to nie jest rozwiązanie osobiście mamy dość energooszczędną - http://www.rtvagd.sklep.pl/amica/awx_712djb_5 7132.php5 - ma ona klasę A+++ tylko co z tego, skoro i tak brało nam masę prądu. Ostatecznie postanowiliśmy zmienić dostawcę i taryfę prądu. Efekt jest weekendowe stawki sprwiają, że pierzemy i gotujemy głownie w weekend kiedy mamy połowę stawki. Myślę, że każdy musi o tym pomyśleć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 194

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */