Jaka pralka najlepsza?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

30 kwietnia 2013, 10:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja szukam jakiejś w miarę prostej w obsłudze pralki. Ma być dla starszej osoby, niedroga, za kilkaset złotych, no i żeby nie trzeba jej było co chwilę serwisować. Ktoś ma jakieś pomysły?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2013, 00:13

tutaj już były takie wątki, ja tam zawsze polecam amikę, bo i tania i w obsłudze nie jest za trudno. Szczególnie dla starszej osoby będzie dobra

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2013, 14:06

@Kanov popatrz sobie na Whirlpoola - na pewno znajdziesz coś odpowiedniego.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2013, 14:41

Zgadzam się, te pralki wcale nie są skomplikowane i trudne w obsłudze. Do tego myślę, że mają odpowiednie programy i funkcje dla każdego, a starsze osoby z niską emeryturką na pewno też chcą sobie zaoszczędzić więc warto kupić energooszczędną pralkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2013, 20:52

W swoim whirpoorze mam tyle programów prania, że nawet specjalnie nie muszę sortować rodzajami materiałów czy kolorami. Łatwo coś wybrać i dostosować do potrzeb.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2013, 21:02

Moja pierwsza pralka od LG działała 9 lat. W ostatnich dwóch była naprawiana 3 razy, ale za każdym razem działała dalej. Teraz też będę kupował LG, bo z innymi nie mam doświadczenia, a z poprzedniej byłem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2013, 21:10

My mieliśmy whirpoola. Oddaliśmy ją babci i kupiliśmy nową. Babci chodzi do dziś, nasza nowa już kilka razy była na gwarancji. Mam już dość zabawy z serwisem i wożenia prania do rodziców, więc mam zamiar znowu zainwestować w whirpoola.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2013, 11:10

Moja żona prała zawsze w rękach wrażliwsze tkaniny i to pomimo, że były już programy do prania takich materiałów. Problem w tym, że różnie z tym bywało w praktyce. Zmieniło się coś? Można już zaufać pralkom? Żeby nie trzeba się było martwić, że zniszczy materiał.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2013, 21:46

Myślę, że tak. W pralkach whirpool jest program Kolorowe 15, można prać bez obaw delikatne tkaniny w niższych temperaturach. Poza tym są specjalne opcje pracy bębna, dostosowane do różnych tkanin.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2013, 20:25

Własnie czegoś takiego szukam. Często muszę tylko lekko przeprać ubrania, a raczej odświeżyć, więc taki szybki program będzie dla mnie idealny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20790 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 361

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >