Jaka pralka najlepsza?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

30 lipca 2013, 21:06

Zgadzam sie: good 0 bad

A w jaki sposób łatwiej usuwa alergeny?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2013, 19:48

Ma program antyalergiczny, poza tym para bardziej wnika w tkaniny i lepiej usuwa zabrudzenia, a dokładne płukanie usuwa resztki detergentów, na które jest uczulone moje dziecko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2013, 21:00

Ja kupiłam pralkę kompaktową tak właściwie bez zastanowienia, bo koleżanka mi poleciła. Użytkuję już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona, że dałam się namówić. Mam dużo więcej czasu na inne obowiązki i spokojną głowę bo pracy ubyło. polecam:-)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2013, 23:25

Ja korzystam z programu Antybakteryjnego, bo pranie w wysokich temperaturach eliminuje bakterie. A pralkę mam firmy whirlpool.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2013, 18:33

jak kupisz coś w miarę dobrej firmy (np amica) to na pewno podziała i to dłużej niż "trochę"

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2013, 06:17

W pralkach LG przydatna jest funkcja Baby Care bo niszczy roztocza i usuwa uczulające barwniki, także jeśli macie w domu alergików to warto taką pralkę sobie kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2013, 19:55

Whirlpool razem z Microban stworzył rozwiązanie, które zapobiega wzrostowi bakterii i pleśni oraz powstawaniu nieprzyjemnych zapachów. Środek antybakteryjny Microban został zastosowany w dozownikach detergentu i filtrze w pompie spustowej. To znaczy, że możemy być spokojni jeśli chodzi o powstawanie bakterii kupując taką pralkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2013, 20:38

To bardzo ciekawe rozwiązanie. Ale skoro to jest środek antybakteryjny to znaczy, że będziemy musieli jakoś go wymieniać? Jak to jest?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2013, 16:52

No właśnie nie. Microban nie ulatnia się, nie paruje i nie wypłukuje. Jest to składnik dodawany do struktury tworzyw sztucznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2013, 21:37

Aha, czyli nie musimy się martwić o wymianę środka antybakteryjnego i cały czas mamy jego wpływ. To bardzo dobre rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20793 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 202

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >