Jaka pralka najlepsza?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

26 sierpnia 2013, 21:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Właśnie to jest fajne, że nie musimy się martwić o wymianę, a środek antybakteryjny ciągle jest:-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2013, 17:49

Bardzo mi się to podoba:-) Mając program antybakteryjny dobrze się chronimy ale to jest takie jakby dodatkowe zabezpieczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2013, 22:13

No właśnie na tym to polega, jest wiele możliwości żeby eliminować bakterie. W tym przypadku nie musimy się martwić o środek.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2013, 19:54

Bardzo mi się podoba. Muszę zwrócić na to uwagę jak będę w sklepie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2013, 20:28

Ja jestem bardzo zadowolona ze swojej pralki firmy whirlpool i nie zamieniłabym już jej na żadną inną. Oprócz opcji z Microban ma wiele innych, bardzo przydatnych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2013, 21:17

Ja mam pralkę z 6-tym zmysłem od whirlpoola. Sprawdza się idealnie, nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. I najważniejsze jest cichutka, często włączam ją w nocy korzystając z opcji opóźnienie startu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2013, 23:22

Słyszałam tylko o opcji 6 motion polegającej na kombinacji 6 różnych cykli obrotowych bębna pralki. LG ma coś takiego, można prać bardzo delikatne tkaniny bez niszczenia ich.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2013, 23:25

To zerknij sobie koniecznie na stronkę whirpoola, jest tam opisane zastosowanie technologii 6-sty zmysł. Warto uzupełnić wiedzę przed zakupem.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2013, 16:08

Tych nowych technologii i rozwiązań w pralkach jest tak dużo, że trzeba by było sporo poczytać, żeby się o wszystkich czegoś dowiedzieć. Ja mam pralkę LG model F-1089QD na 7 kilo. 13 programów, 10 lat gwarancji na silnik, klasa A++. Jak dla mnie wystarczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2013, 09:14

A dopłacałaś coś dodatkowo za tak długą gwarancję?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20793 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 380

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >