Jaka lodówka jest najlepsza?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

12 października 2013, 21:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobra lodówka, pytasz? No, cóż...Duży wybór mamy obecnie... Podobno najlepszą jest ten oto model: http://www.kreocen.pl/produkt/BOSCH-LODOWKA-KAD62S51-18_1088 _702561.html. Ale cenacenacenaaaa...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2013, 10:08

Wszystko zależy od oczekiwań oraz zapotrzebowania. Inna lodówka sprawdzi się w wieloosobowej rodzinie, a inna w kawalerce singla. Jak dla mnie ważna jest energooszczędność, poziom hałasu i gabaryty ale fajnie, kiedy lodówka ma System No Frost, antybakteryjną powłokę i alarm otwartych drzwi. Przed zakupem polecam poczytać: https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/sprzet-agd /jak-wybrac-lodowke-419.html.

Ten post był edytowany przez green_girl dnia: 16 października 2013, 10:08
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2013, 09:55

Użytkownik green_girl napisał: Wszystko zależy od oczekiwań oraz zapotrzebowania. Inna
lodówka sprawdzi się w wieloosobowej rodzinie, a inna w
kawalerce singla. Jak dla mnie ważna jest
energooszczędność, poziom hałasu i gabaryty ale fajnie,
kiedy lodówka ma System No Frost, antybakteryjną powłokę
i alarm otwartych drzwi. Przed zakupem polecam poczytać: https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/sprzet-agd
/jak-wybrac-lodowke-419.html
.

Klasa energetyczna to również ważna kwestia, którą warto wziąć pod uwagę.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 21:37

Teraz to wszystko trzeba sprawdzać i zastanawiać się co nam będzie potrzebne. Mi ostatnio bardzo przydaje się komora świeżości w lodówce, mam LG od trzech lat i wcześniej jakoś z niej nie korzystałam, ale odkąd jestem na diecie zaczęłam ją doceniać. Warzywa i owoce dłużej zachowują świeżość, więc robię zakupy na zapas.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2013, 15:36

komora świeżości w lg jest super, ja to nawet wędliny w niej trzymam, a świeże mięso i ryby przechowywane w niższej temperaturze też leżą długo bez konieczności zamrażania. Mnie się bardzo takie rozwiązania podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2013, 09:59

Użytkownik green_girl napisał: Wszystko zależy od oczekiwań oraz zapotrzebowania. Inna
lodówka sprawdzi się w wieloosobowej rodzinie (..)
[/guote]

Dokładnie zgadzam się w 100% jeśli ktoś nie ma sprecyzowanych oczekiwań co do lodówki to powinien się bardzo mocno zastanowić przed jej zakupem. U nas w rodzinie najprostrze rozwiązanie zostało zastosowane i mamy zwykła amice http://www.rtvagd.sklep.pl/amica/bk_313_3aa_5 9715.php5 jej jedynm zadaniem jest w sumie oszcędzać, dla 4 osób wystarcza w zupełności do tego jest zabudowana więc się nie martwimy o jej wygląd. Niektórzy nie zabodowują więc szukają czegoś konkretnego pod wystrój jeszcze inni patrzą na wielkość, a inni tak jak ja na zurzycie energii. Kryteriów jest jeszcze pewnie z 10 innych. Kwestia co, dla kogo jest najbardziej istotne.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2013, 17:11

Moim zdaniem wybór lodówki jest chyba najpoważniejszym wyborem z jakim się spotkamy w przypadku agd - od niej bowiem będzie zależała świeżość tego co jemy :P
Nie wiem jak Wy ale ja miałem największy z tym problem. W końcu zdecydowałem się na model side by side samsung. Tutaj możecie sobie o niej poczytać (o innych modelach zresztą również): http://lodowkowi.pl/. Jest wygodna, pojemna - w sam raz dla dużej rodziny (a taką właśnie posiadam).

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2013, 15:47

lodówek jet taki wybór, że samemu naprawdę trudno coś wybrać :/ mi się wydaję, że AGD wolnostojące spisuje się lepiej niż takie do zabudowy, gdy kupowałem lodówkę to kierowałem się m.in. tym poradnikiem http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-lo dowke/296/ i wskazówkami znajomych

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2014, 20:41

Dobra lodówka to taka, którą kupili inni na podstawie poleceń swoich znajomych. Znalazłem ten ranking lodówek, który pokazuje co jest aktualnie najczęściej szukane w sieci. Na tej podstawie można twierdzić, że proponowane tam lodówki są godne uwagi.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2014, 22:30

Mam kolegę, który ma serwis AGD we Wrocławiu, jak muszę kupić sprzęt, to podpytuję go, co ostatnio naprawia. I między wierszami, jego opinia jest taka, że ostatnio producenci AGD idą na ilość a nie jakość, z czego on się niezmiernie cieszy. A skoro w moich realiach cenowych nie mogę mieć niezwykle trwałego sprzętu, to moje kryteria przy wyborze lodówki to:
a) wielkość
b) możliwość odłączenia zamrażarki od lodówki (jadę na wczasy, wyłączam lodówkę bo pusta, a zamrażara chodzi bo pełna)
b) klasa energetyczna (czy ja to się tam nazywa, chodzi mi o AA lub AAA)
Opcje pozostałe to bajery, które nie są mi niezbędne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 488

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */