Jaka lodówka jest najlepsza?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

19 lutego 2014, 11:06

Zgadzam sie: good 0 bad

To że teraźniejsze sprzęty projektowane są tak żeby się psuły po upływie określonego czasu to jest rzeczy oczywista, ale uważam że są jeszcze firmy które w dalszym ciągu stawiają na jakość. Co do wyboru lodówki to nie jest to taka prosta sprawa, tak jak pisze majkela jest to sprzęt który ma służyć nam długie lata(przynajmniej z założenia :)
Ja też stałam przed takim wyborem i oczywiście najchętniej skłoniłaby się ku lodówkom side by side z uwagi na ich wszechstronność, duże możliwości przechowywania produktów itp. No ale zawsze jest jakieś ale... w moim przypadku był fizyczny brak miejsca w kuchni;/ dlatego pod uwagę brane były klasyczne chłodziarko zamrażarki typu kombi od LG. Póki co jestem i tak bardzo zadowolona, nie mam najmniejszych uwag no ale ciężko żeby nowy sprzęt agd nie działał jak należy. Przedłużyłam też gwarancję w sklepie więc mogę spać spokojnie, chyba :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2014, 10:32

Sam bym chciał wiedzieć, która najlepsza, szczególnie z tych tańszych opcji. Mam lodówkę starą (bardzo starą) i po prostu nie wygląda już tak jak trzeba, nie chłodzi, no i pojemnościowo jakoś też już niewydolna :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2014, 22:35

A mnie bardzo podobają się te do zabudowy, zwłaszcza Beko. Tutaj widziałam kilka ciekawych modeli http://www.electro.pl/Lodowki_do_zabudowy,110 .html , ale na ten jeden ostateczny trudno jest sie zdecydowac.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2014, 20:54

A co sądzicie o kombi LG z dolnym zamrażalnikiem? Mają system no frost, a to ponoć bardzo istotne.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2014, 12:23

ja mam lodówkę LG, ale z zamrażalnikiem u góry. Lodówka jest świetna, jedzenie bardzo długo jest świeże, a do tego jest pojemna, ma no-frost więc nie trzeba jej rozmrażać, do tego dają 10 lat gwarancji na kompresor

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2014, 20:55

Mam podobną, tylko chyba starszy model, ale działa do tej pory i nic się z nią nie dzieje.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2014, 14:18

Całe życie trzymałam się jednej firmy, ale postanowiłam wprowadzić zmiany i wypróbować lg. Po kilkunastu miesiącach użytkowania lodówki mogę powiedzieć, ze lepszego wybory nie mogłam dokonać. Wcześniej nie miałam pojęcia, że lodówka może tak cicho pracować i nie pobierać tyle prądu co jej poprzedniczka.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2014, 17:09

u nas ciągle ta sama lodówka, już wstyd ją pokazywać :) Coś nowego, ale niedrogiego, byśmy kupili. Pytanie: co?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2014, 10:05

Wyżej masz napisane jaki model lg warto kupić. Ja też mam sprzęt tej firmy i nie zamieniłabym na żaden inny,

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2014, 11:34

Użytkownik Gość: zevost napisał: u nas ciągle ta sama lodówka, już wstyd ją pokazywać :)
Coś nowego, ale niedrogiego, byśmy kupili. Pytanie: co?

niedrogiego, tzn. jaki masz budżet? Lodówka to inwestycja na lata więc nie warto aż tak bardzo oszczędzać, też mogę Ci polecić LG bo sama mam, moi rodzice mają whirlpoola i też są zadowoleni

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 185 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 185

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */