Jaka pralka najlepsza?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

12 października 2013, 19:25

Zgadzam sie: good 0 bad

A koszt bardzo odczułaś czy raczej przystępnie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2013, 20:10

Ja jakiś czas temu kupiłam sobie pralkę i zmywarkę firmy whirlpool. Wcale się bardzo nie wykosztowałam a jestem naprawdę bardzo zadowolona. Mam sporo oszczędności i wydajna pracę urządzeń.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2013, 21:25

A jak dawno kupiłaś te sprzęty? Ile używasz? Jakiego rzędu są to oszczędności? Ja mam praleczkę LG z opcją prania parowego, ale mam ją od dwóch miesięcy i póki co nie widzę różnicy w rachunkach, ale to się do razu nie zwraca.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2013, 15:39

Aby oszacować oszczędności to co najmniej pół roku trzeba pralkę używać. U mnie rachunki spadły po pół roku, ale ja kupiłam pralkę lg z silnikiem direct drive

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2013, 16:48

Od razu na pewno nie poczujemy spadku kosztów. Warto jednak kupić nowoczesny sprzęt i trochę zaczekać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2013, 22:08

Ostatnio w internecie znalazłam ofertę lg z targów i spodobał mi się odkurzacz automatyczny do domu. Fajny gadżet.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2013, 10:52

Ja przepłacać na pewno nie zamierzam. Pralka do 1000 zł maksymalnie wchodzi w grę. Mieliśmy pralkę za podobną kwotę przez lata i liczy na to, że i teraz uda się coś znaleźć. Jak ktoś coś wie, to proszę pisać.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2014, 14:48

No to może po prostu amica? To jest pralka fajna i tania

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2014, 21:43

Moją pralkę wybrałam przez stronę, którą teraz często odwiedzam. Bardzo szybko można tam coś znaleźć, jest dla mnie idealna, bo znajduje dla mnie dobrą rzecz w cenie jaką chcę i nie muszę biegać po sklepach :-) http://asystentzakupowy.pl/ polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 15:34

Trudno wybrać i określić, która pralka jest najlepsza. Jedynie można wskazać kilka dobrych pralek i próbować spośród nich wybierać tą najlepszą. Proponuję odwiedzić np. ten ranking pralek i sprawdzić co aktualnie jest najpopularniejsze. Z pewnością takie zestawienie pomoże w podjęciu odpowiedniej decyzji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 185 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 301

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */