Jaki piec kupić?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

30 listopada 2016, 12:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobór pieca to faktycznie dosyć indywidualna kwestia na którą składa się kilka czynników jak chociażby izolacja budynku, powierzchnia grzewcza lub to czym chcemy palić. Na www.Kotly-Kowalew.pl znajdziecie odpowiedni kocioł w niższej cenie, możemy pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2016, 00:14

Z pleszewskich to ja wybrałem od Witkowskiego kocioł http://www.kotly-witkowski.pl/ dwupaleniskowy, niskoemisyjny z automatyczym podajnikiem i elektroncznym sterowaniem, wygoda jak przy kotłach na gaz wg mnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2017, 14:01

Można wiedzieć ile kosztował oraz o jakiej powierzchni grzewczej całościowej mowa? Pytam bo to w sumie najbardziej istotne szczegóły na jakie powinniśmy zwrócić uwagę podczas wyboru. Teraz w sklepach internetowych można znaleźć wiele promocji i rabatów na dobrej jakości, markowe kotły.

www.Kotly-Kowalew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2017, 16:24

Jeżeli chcecie mieć naprawdę dobre ogrzewanie to po prostu inwestujcie w sprawdzone, atestowane piece np. z http://www.kotlymce.pl/ jest to bardzo dobre rozwiązanie, praktyczne i nowoczesne. Palę właśnie w jednym z nich już kolejny sezon i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2017, 21:50

Podpinam się pod pytanie przed podziałem i remontem domu mieliśmy mały piecyk zainwestowaliśmy w większy, a i tak jest zimno. Jaki piec byście polecili ten obecny ma 85kw mieszkanie około 300m2. Wystarczy przestać palić i od razu jest zimno :( Do tego trzeba podkładać co 2 godziny to męczące.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2017, 14:18

W przeszłości byłem posiadaczem pieców marki Viessmann i Hydrotherm i nie mogę powiedzieć na ich temat złego zdania :) Mieszkam na terenie Szczecina i mam dostęp do bardzo dobrego montera (http://www.ogrzewanieserwis.pl/), który wykonuje wszystkie usługi kompleksowo i w dobrych cenach. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2017, 10:11

Jeżeli chodzi o wybór odpowiedniego i wydajnego pieca do domu na paliwa stałe lub gazowe to polecam zerknąć na www.Auroks.pl gdzie miła i fachowa obsługa zawsze chętnie doradzi i pomoże.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2017, 16:00

Myślę, że Swatt warto sobie sprawdzić i ich ofertę. Zakupy można robić przez ich portal swatt.pl. Obsługa zna się na temacie, wiedzą czym handlują i jak wyglądają sprawy instalacyjne, także można się faktycznie skonsultować z kimś ogarniętym przy zakupie. Ja od niedawna u nich robię zakupy, głównie chodzi o kotły i kominy – jest w porządku. Jakościowo nie ma się do czego przyczepić, rozwiązania są ekonomiczne i też proste w montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2017, 01:00

Ogrzewanie to istotna kwestia i perspektywistycznie trzeba myslec i na wszelki wypadek kupować to co zgodne z "ekologia". Nie stać mnie niestety na bardziej nowoczesne i ekologiczne rozwiazania, dlatego kupiłem kocioł co na dotacje, i korzystnie i bez spiny że trzeba będzie zmieniać za chwile http://www.kotly-witkowski.pl/ co wazne dla mnie mają dobry (sprawdzałem opinie w necie) serwis a to chyba istotne przy wyborze

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2017, 10:17

Pierwsze co warto tutaj określić to z jaką powierzchnia grzewczą mamy do czynienia oraz jaki budżet posiadamy na zakup kotła do domu, akurat na stronie Kotly-Kowalew.pl znajdziecie szeroki wybór plus możecie liczyć na fachową pomoc, zapraszamy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20453 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 105

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >