![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Wojciech doświadczony
![]() |
Jeżeli chodzi o sam automat to do Twojej bramy według mnie dobry będzie faac 414 mocy mu wystarczy napewno jest bezawaryjny i prosty w ewentualnym serwisie, ale musisz też podać wymiary słupka bo jeżeli słupek jest szeroki to będzie potrzebny automat z ramieniem łamanym. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Branel praktykant |
|
| |
offline ![]() Jarmus doświadczony
![]() |
Ja też uważam ze faac będzie ok dobra jakość wykonania i bezawaryjność według mnie to 414 rozsądny wybór sam używam napędu faac i jestem z niego bardzo zadowolony zwłaszcza w złą pogodę jest to bardzo duża wygoda. Poza tym jest zdecydowanie szybciej można wyjechać z domu i wjechać, narawdę warto sobie założyć. |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Wojciech doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: zeus praktykant |
|
| |
![]() Gość: malina praktykant |
|
| |
![]() Gość: Michaił praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
|
Jaki automat do bramy skrzydłowej najlepszy?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Wałek Paint Runner Liczba postów: 91 Grupa: Technologie... Nie powinno sie oszczędzać na wałkach do malowania. Przy malowaniu mieszkania jest to ostatnia rzecz na jakiej powinno się oszczedzac. Dobry wałek to znacznie w...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 589 Grupa: Technologie... Chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie sklep Mastwell Polska, który w swojej ofercie posiada najrózniejsze narzędzia i wyposażenie do war...
- Jaki rodzaj informatyki? Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Mnie ostatnio coraz bardziej interesuje branża IT. Szukam ciekawych kursów i szkoleń takich jak organizuje logo it czyli uidea agencja interaktywna posiadająca....
- Żywica epoksydowa, beton ... Liczba postów: 102 Grupa: Technologie... Jeżeli szukasz konkretnych informacji na temat żywicy epoksydowej i zastanawiasz się nad jej wykorzystaniem u siebie to mogę jak najbardziej polecić bardzo dobr...
- opakowania Liczba postów: 36 Grupa: Technologie... Producentów opakowań być może zainteresuje oferta jaką ma https://ekocykl.org/