Jaki jest najbardziej wydajny kolektor sloneczny ?

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

20 sierpnia 2013, 23:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja kupiłem od firmy 3e-heating kolektory słoneczne Viessmann i jestem bardzo zadowolony. Generalnie uważa, że jeśli już wydawać kasę, to warto jest inwestować w najlepsze firmy, które mają renomę!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2013, 07:54

Ja za to posiadam bardzo dobre kolektory od firmy Keno. Używam ich od ponad roku i jak dotąd nie było z nimi żadnych problemów. Na szczęście posiadają 5-letnią gwarancję, więc to dowód na to, że mają wysoką jakość. Kupione w tym sklepie: http://www.klimatsklep.pl/zestaw-do-cwu-dla-2-4-osob-id-2299 .html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 września 2013, 09:30

Ja z kolei zdecydowałam się na usługi http://pl.sunen.eu/. Ogólnie jestem zadowolona, choć nie każdego dnia energii z kolektora mi wystarcza.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2013, 13:21

Ja zamiast tego skontaktowałem się z www.technika-grzewcza-sklep.pl . Można powiedzieć że fachowcy zrobili wszystko za mnie! Jestem naprawdę zadowolony z mojego grzejnika i gorąco polecam ten serwis wszystkich znajomym!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2013, 09:12

U mnie kolektory słoneczne montowała firma Apclima. Wszystko wykonali bardzo profesjonalnie, a dodatkowo otrzymałem zniżkę na zakup kolektorów w ich sklepie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2013, 09:38

Polecam kolektory firmy Solar-Expert.pl (http://solar-expert.pl/). Jestem bardzo zadowolony z zestawu, który mi zaoferowali - to naprawdę sprzęt najwyższej jakości w sensownej cenie, szczególnie po pozyskaniu dotacji. Kolektory działają bardzo wydajnie i cieszę się, że zdecydowałem się na zakup sprzętu tej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2013, 14:01

@roboczogodzina, a jak te 3e-heating wypada cenowo? Widzę, że na internecie ludzie są bardzo zadowoleni z ich usług, ale nigdzie nie ma cen, nawet orientacyjnych. Wolałbym się dowiedzieć, zanim się do nich udam.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2013, 12:00

Powiem Ci szczerze, że zdecydowałem się na 3e-heating nie ze względu na cenę, a na ich kompetencje. Uważam, że nie ma co oszczędzać, jeśli chce się coś budować na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2013, 22:39

Polecam zestawy do fotowoltaiki firmy ViTiS IT (http://systemy-fotowoltaika.pl/). Ostatnio montowali u mnie panele słoneczne i wszystko przebiegło jak najbardziej ok. Pozdrowienia dla wszystkich osób na forum :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2013, 11:01

W moim przypadku kierowałem się doświadczeniem firmy, bo jak słyszałem wiele firm powstaje tylko na okres dofinansowania i później trudno jest się doprosić serwisu. Dlatego im dłużej firma jest na rynku tym większa pewność że nagle nie zniknie. A jeśli chodzi o firmę która mi montowała to jest to Soleko i szczerze mogę ich polecić. Jak ktoś ma wątpliwości to najlepiej zadzwonić i się popytać co i jak działa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• PRAWO JAZDY Liczba postów: 39 Grupa: Innowacje w... Temat psychoterapii wydaje się już dużo bardziej dostępny niż kilka lat temu, ale nadal wiele osób zastanawia się, jak wyglądają spotkania. Patrząc na tupsychol...
  • Budowa hali Liczba postów: 264 Grupa: Innowacje w... Jeśli ktoś z Was będzie szukał lidera w projektowaniu hal magazynowych, przemysłowych czy logistycznych, to koniecznie zapoznajcie się z ofertą generalnego wyko...
  • Dom energooszczędny Liczba postów: 180 Grupa: Innowacje w... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Grafik komputerowy Liczba postów: 14 Grupa: Innowacje w... Odpowiednio wyposażona pracownia komputerowa to inwestycja w przyszłość uczniów. W łódzkich szkołach coraz częściej pojawiają się nowoczesne zestawy komputerowe...
  • Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 40 Grupa: Innowacje w... Zawilgocenie ścian często zaczyna się niewinnie. Najpierw widać jedynie lekko odchodzącą farbę lub zapach stęchlizny. Dopiero później pojawiają się wykwity pleś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20437 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 252

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >