offline ![]() Irena66 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Werka00 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: TUMASZ praktykant |
Tu masz fajne filmiki o kotłach: |
| |
offline ![]() Fusion praktykant
![]() |
Ja mam 130 metrów i od roku użytkuję kocioł grzewczy marki Witkowski - model KMB RP. Wszystko z nim ok, pali się bardzo dobrze. To jest model z podajnikiem, jak przystało na ekogroszek, więc bardzo wygodnie, nie muszę co chwila schodzić dokładać. Poza tym ma wielofunkcyjny sterownik, możesz sobie na nim wszystko poustawiać i masz spokój. Jak masz blisko (okolice Poznania), to podjedź, pogadaj, pracują tam fachowcy, więc żadnej fuszerki nie dostaniesz. |
| |
![]() Gość: arczi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kociol.net inżynier
![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
|
| |
![]() |
|
| |
Byłem w Tomicach w zakładzie Witkowskiego , wyglądają na
porządną rodzinna firmę ale taką z prawdziwego
zdarzenia. Zakład robi wrażenie, nowoczesne maszyny, plus
że nic nie ukrywają, przynajmniej wszystko co chciałem
pokazali, do kotła mnie przekonali, dobre wykonanie,
sprzedają nawet za granice jak mówili. Szczerze to nie
spodziewałem się też takiego przyjęcia, myślałem ze
spotkam się z jakimś handlowcem w biurze na 15 minut a oni
mi poświęcili ponad 2 godziny, profesjonalka. Kocioł
będę zamawiać tylko jeszcze kwestia ostatecznej decyzji
który |
|
Jaki kocioł na eko groszek ?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Według mnie warto krozystać z usług specjalistów w danej branży, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem ekologicznego....
- Ogrzewanie w domu Liczba postów: 374 Grupa: Robimy inst... Co sądzicie o grzejnikach olejowych? Firma Elpe https://elpe.pl/sklep/kategoria-produktu /grzejnik-olejowy-elektryczny/ oferuje grzejniki olejowe elektryczne i z...
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 810 Grupa: Robimy inst... ogrzewanie energooszczędne to systemy klimatyzacji https://dobraklima.com/klimatyzacja-ogrz ewanie/
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 7 Grupa: Robimy inst... Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159
- armatura przemysł. Liczba postów: 210 Grupa: Robimy inst... Do takich prac warto Kup spawarki PATON. Bez niej naprawa będzie utrudniona. Poza tym teraz zakup takiego sprzętu nie stanowi problemu. Zamówiłam spawarkę w skl...