Jaki piec c.o. ?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

20 maja 2010, 19:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Przymierzam się do zakupu pieca c.o. dom ok 140m2 budowany pustak+cegła.
Jaki kocioł wybrać do palenia drewnem, węglem, miałem do 3000tyś pln.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2010, 14:39

Użytkownik Pawel-150 napisał: Witam. Przymierzam się do zakupu pieca c.o. dom ok 140m2 budowany pustak+cegła.
Jaki kocioł wybrać do palenia drewnem, węglem, miałem do 3000tyś pln.
Pozdrawiam

spróbuj znaleźć coś na systemogrzewania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2011, 13:03

3 tysie to mało na dobry kocioł. Skorzystaj z serwisu http://www.jakikociol.pl/ . Ważne by podać nr telefonu by ktoś od Zębca mógł się z tobą skontaktować.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2011, 10:50

Może lepiej wydać trochę więcej i kupić coś dobrego i wygodnego. Słyszałem że Zębiec ma kotły ze sterownikami którymi można sterować za pomocą internetu lub przez sms.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2011, 21:28

Zgadzam się z Bobosem. Jeśli chodzi o kotły Zębca to są to dobrej jakości kotły. Jeśli chodzi o te nowe sterowniki to nie mogę się wypowiedzieć bo takiego nie mam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2011, 21:55

Widzę że nie tylko mi znana jest firma Zębiec i też jestem ciekaw tych sterowników.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2011, 21:13

Znajomy ma takie sterowanie w Merkurym - przez SMS i internet. Szczerze mówiąc temat kusi :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2011, 23:45

Jakikociol to fajna strona ale bardzo droga. Duzo taniej mozna kupic w necie. Na telewizorze zaoszczędzilem 600 zł a na kotle teraz zaoszczędzę 700. Na razie mam na oku ten sklep:

http://www.fuego.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2011, 21:08

Ja też korzystałem z tego konfiguratora ale tylko żeby pomogli mi wybrać kocioł. W mojej okolicy jest sklep gdzie sprzedają kotły Zębca i akurat mieli promocję montażu gratis więc nie wyszło drogo.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2011, 16:10

http://www.zebiec.pl/pl/kotly-co/zebiec-12kw-1888zl?view=rsf orm mawet miecałe 2 tysiące. Nie wiem czy moc kotła wystarczy do ogrzania twojego domu. Najlepiej skontaktować sie ze specjalistą firmowym.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....
  • Hall of Clouded Narratives Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Hall of Clouded Narratives er et rom hvor historier og fortellinger projiseres som skyer av lys og lyd, som reagerer på besøkenes bevegelser. Opplevelsen blir o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20450 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 289

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >