offline TaRaZ-KuKa praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline zcrooks praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Jeżeli szukasz ciekawych propozycji w zakresie głośników bezprzewodowych i nie tylko to możesz zajrzeć do oferty producenta Manta u którego będziecie mogli znaleźć różne modele, także takie które bardzo fajnie sprawdzają się w przypadku karaoke. Możesz na przykład trafić na głośnik bluetooth Manta SPK816 z mikrofonem ma funkcję zestawu głośnomówiącego, radio FM oraz efekty świetlne Disco. |
|
| |
offline kazik99 fachowiec
|
Jeśli kino domowe to Twój cel na najbliższe miesiące, polecam zajrzeć na https://planetadzwieku.com/category/kino-domo we Jest tam sporo opcji od soundbarów po pełne zestawy 5.1 i 7.1, które świetnie sprawdzą się w różnych wnętrzach. Można też liczyć na wsparcie przy wyborze, więc bez stresu. |
|
| |
offline kazik99 fachowiec
|
Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańszych opcji Manta ma sporo modeli, które łączą Bluetooth, niezłą głośność i proste sterowanie, więc na start albo do niezbyt wymagającego użytkowania to całkiem sensowny wybór. |
|
| |
| Reklamy Google |
Jakie głośniki
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
- Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
- Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
- Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
- drukarka Liczba postów: 238 Grupa: Sprzęt AGD... W kontekście potrzeby obsługi większych nakładów wydruków, jakich konkretnych rodzajów druku najbardziej potrzebujesz? Poszukiwanie drukarki do obsługi dużych i...