offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Paniflora praktykant |
Jak dla mnie imitacje betonu są wciąż zbyt surowe,
czasami chłodne nawet wizualnie. Ale może drewno
faktycznie to nieco ociepli. |
| |
offline ![]() mozek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Vocco.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() connie kierownik
![]() |
Mnie się spodobały te "emitujące" beton. ;) Dobra bez złośliwości, owszem lubię te betonowe inspiracje ale ich teraz tak wiele się zrobiło, że już są za bardzo popularne. Ale... coś takiego jak płytki Hexon, to już jest jakiś pomysł na łazienkę. I nie tylko z drewnem bo i z bielą świetnie będzie to wyglądać. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Tak to jest, że moda na jakiś element przychodzi, zaraz
mija i modne jest coś innego, ważne żeby te nasze
aranżacje były ponadczasowe i modne niezależnie od
trendów aktualnie panujących. |
| |
offline ![]() ArtDeVivre_pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Gandalf89 majster
![]() |
|
|
Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Rakiety tenisowe są kluczowym elementem w tenisie, wpływając na styl gry i ogólną wydajność. Wybór odpowiedniej rakiety ma ogromne znaczenie zarówno dla amatoró...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 668 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli są tutaj osoby, które mają w planach wyjazd do Poznania i szukają sprawdzonego noclegu, to ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić Hotel Po...
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 222 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 498 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się nad dekoracjami do sypialni.
- Oryginalny leżak na taras? Z czego? Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... What is Papa’s Freezeria? At its core, papas freezeria is a simulation game where you play as the newest employee at Papa Louie’s Freezeria, an ice cream shop....