offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Paniflora praktykant |
Jak dla mnie imitacje betonu są wciąż zbyt surowe,
czasami chłodne nawet wizualnie. Ale może drewno
faktycznie to nieco ociepli. |
| |
offline ![]() mozek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Vocco.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() connie kierownik
![]() |
Mnie się spodobały te "emitujące" beton. ;) Dobra bez złośliwości, owszem lubię te betonowe inspiracje ale ich teraz tak wiele się zrobiło, że już są za bardzo popularne. Ale... coś takiego jak płytki Hexon, to już jest jakiś pomysł na łazienkę. I nie tylko z drewnem bo i z bielą świetnie będzie to wyglądać. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Tak to jest, że moda na jakiś element przychodzi, zaraz
mija i modne jest coś innego, ważne żeby te nasze
aranżacje były ponadczasowe i modne niezależnie od
trendów aktualnie panujących. |
| |
offline ![]() ArtDeVivre_pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Gandalf89 majster
![]() |
|
|
Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Stolik kawowy Liczba postów: 38 Grupa: Ciekawe pom... Stylowe wnętrze zaczyna się od dobrze dobranych mebli. W kategorii eleganckich stołów i ław przygotowanej przez Sweet Living https://sweetliving.pl/70-elegancki...
- jaką wannę wybrać? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Myślę, że nie ma teraz lepszego wyboru jak wanny wolnostojące. Zapewniają wygodę kąpieli i wyjątkowy efekt wizualny. Co ważne pasują do dokładnie każdego wnętrz...
- Mieszkanie Liczba postów: 48 Grupa: Ciekawe pom... Mieszkanie to nadal najlepsza inwestycja. Jeśli ma się wolne środki i chce je najlepiej ulokować, to mieszkanie od dewelopera to będzie dobry pomysł. Co się z...
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Jak ktoś działa w produkcji, to maszyny pakujące to absolutna podstawa. Szybko, sprawnie, a przy tym mega równo zapakowane produkty. Zamiast poświęcać czas na....
- Stylowe krzesła Liczba postów: 70 Grupa: Ciekawe pom... Skoro szukacie dla siebie wygodne krzesła, to warto też przyjrzeć się propozycjom https://www.dobrekrzeslo.pl - ponieważ tam możecie naprawdę wyją...