Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

5 kwietnia 2016, 13:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakieś konkretne kolekcje? Jeśli chodzi o nowoczesność to radziłabym zapoznać się z nowymi kolekcjami od Ceramstic. Sporo kolorów, deseni i struktur.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2016, 10:01

Jeżeli chodzi o kolekcję płytek Cersamit to proszę bardzo
http://www.victori.pl/ceramstic,c306.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2016, 11:50

A co powiecie na zastosowanie granitu w łazience? Na przykład na jedną ze ścian albo dwie można sobie położyć coś takiego i naprawdę fajnie może to wyglądać. Tu macie http://dario-stone.pl/realizacje/lazienki/ przykładowo, jak to może fajnie wyglądać.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2016, 09:50

Granit w łazience to również bardzo dobra i moim zdaniem elegancka propozycja na to,aby urządzić łazienkę w nietypowym,oryginalnym stylu więc czemu nie:) Jedyny minus to cena,granit jest droższy niż standardowe płytki.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2016, 14:43

Też widziałem właśnie ostatnio firmę, która robi takie betonowe wykończenia. Jest to co prawda bardzo nowoczesne, ale.. no nie wiem, co się komu podoba. Mi nie szczególnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2016, 09:53

Materiałów wykończeniowych jest teraz masa, pytanie jaki jest budżet i czy zawsze warto tak dużo inwestować. :) Masz rację, co się komu podoba. Choć wśród dostępnych na rynku kolekcji znajdziesz również i te naśladujące granit czy kamień. Tylko warto się zastanowić co oznacza nowoczesne wzornictwo? Kolor, wzór, struktura, wymiar, kształt?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2016, 11:34

Hmm… myślę, że nowocześnie i bardzo atrakcyjnie prezentują się białe płytki :) są takie lekkie i minimalistyczne. Moja znajoma ma u siebie posadzkę i okładzinę ściany wykonaną z płyt konglomeratowych Crystal Absolute White firmy Technistone. Z tego co wiem, to najbielsza biel na rynku. Przyznam, że naprawdę fajnie wygląda taka olśniewająco biała łazienka. Polecam! http://technistone.com/pl/color/24

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2016, 12:43

Może nie kafle, ale Roca od jakiegoś czasu ma w swojej ofercie bardzo eleganckie płytki. Są na prawdę najwyższej jakości,

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 10:10

Użytkownik Victori_pl napisał: Jeżeli chodzi o kolekcję płytek Cersamit to proszę
bardzo

http://www.victori.pl/ceramstic,c306.html

Dzięki. A Structural macie w dobrej cenie, pytanie jak opinie klientów, sprzedaje się? Właśnie się kumpela przymierza do łazienki ze ścianą w falistych płytkach, łazienka prostokątna łączenie ma być z szarościami.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2016, 14:46

Nie ściśle kafle, a nowoczesne płytki w ciekawej kolorystyce i wzornictwie będą bardzo dobrą, praktyczną opcja do wykończenia łazienki, zarówno jeżeli chodzi o podłogę jak i ściany.

www.Chene.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >