offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Paniflora praktykant |
Jak dla mnie imitacje betonu są wciąż zbyt surowe,
czasami chłodne nawet wizualnie. Ale może drewno
faktycznie to nieco ociepli. |
| |
offline ![]() mozek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Vocco.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() connie kierownik
![]() |
Mnie się spodobały te "emitujące" beton. ;) Dobra bez złośliwości, owszem lubię te betonowe inspiracje ale ich teraz tak wiele się zrobiło, że już są za bardzo popularne. Ale... coś takiego jak płytki Hexon, to już jest jakiś pomysł na łazienkę. I nie tylko z drewnem bo i z bielą świetnie będzie to wyglądać. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Tak to jest, że moda na jakiś element przychodzi, zaraz
mija i modne jest coś innego, ważne żeby te nasze
aranżacje były ponadczasowe i modne niezależnie od
trendów aktualnie panujących. |
| |
offline ![]() ArtDeVivre_pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Gandalf89 majster
![]() |
|
|
Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak urządzić sypialnię? Liczba postów: 374 Grupa: Ciekawe pom... Ja postawiłem na dość nowe rozwiązanie to znaczy panele lamelowe https://s4.info.pl/oferta/panele-lamele- na-sciane/ Dają fajny efekt wizualny i poprawiają akust...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 664 Grupa: Ciekawe pom... Wakacje z dziećmi w mieście mogą być równie ekscytujące jak wyjazd nad morze. W Poznaniu znajdziecie wiele możliwości aktywnego spędzania czasu. atrakcje dla dz...
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Znalazłem ciekawą stronę dla wszystkich, którzy mają bramy automatyczne – https://dbamyobramy.pl/ Oferują tam nie tylko piloty, ale również inne elementy do bra...
- Wykończenie kuchni Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom...
- Sauna Liczba postów: 118 Grupa: Ciekawe pom... Od kiedy regularnie korzystam z sauny, praktycznie nie choruję, nawet w sezonie grypowym. U mnie zainstalowana własna, w domu, realizacja przez Sauny Premium -....