offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Paniflora praktykant |
Jak dla mnie imitacje betonu są wciąż zbyt surowe,
czasami chłodne nawet wizualnie. Ale może drewno
faktycznie to nieco ociepli. |
| |
offline ![]() mozek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Vocco.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() connie kierownik
![]() |
Mnie się spodobały te "emitujące" beton. ;) Dobra bez złośliwości, owszem lubię te betonowe inspiracje ale ich teraz tak wiele się zrobiło, że już są za bardzo popularne. Ale... coś takiego jak płytki Hexon, to już jest jakiś pomysł na łazienkę. I nie tylko z drewnem bo i z bielą świetnie będzie to wyglądać. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Tak to jest, że moda na jakiś element przychodzi, zaraz
mija i modne jest coś innego, ważne żeby te nasze
aranżacje były ponadczasowe i modne niezależnie od
trendów aktualnie panujących. |
| |
offline ![]() ArtDeVivre_pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Gandalf89 majster
![]() |
|
|
Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Blacharz samochodowy, kiedy korzystać? Liczba postów: 11 Grupa: Ciekawe pom... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.zderzakwkolorze.pl/ , na której znajdziecie ofertę Zderzak w Kolorze z najróżniejszymi elementami karoseri...
- JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 416 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 223 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 500 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się nad dekoracjami do sypialni.
- Jak zamontować lustro? Liczba postów: 110 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?