Malowanie pokoju dziecka.

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 listopada 2009, 16:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciekawym sposobem na urozmaicenie dziecinnego pokoju są nie tylko namalowanie na ścianie zwierzątka czy hipki, ale też naklejki.
W decorations.pl są takie sliczne naklejki z różnymi dziwnymi stworkami. Kosztuje to 60zł, wiec wiekszosć rodziców będzie stac na coś takiego :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2009, 23:14

Masz rację. Naklejki wielkoformatowe, które masz na myśli to na prawdę fajny pomysł na udekorowanie ściany.
Nie tylko pokój dziecięcy w ten sposób ozdobiony wygląda ciekawie i oryginalnie - ja na przykład mam na ścianie taką naklejkę czarnego kwiatu, który rozciąga się na jej duży obszar. Wygląda to cudownie na mojej jasnofioletowej ścianie:).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2009, 17:25

No naklejki to bardzo dobra sprawa, bo w każdej chwili można je zmienić na nowe z innymi wzorkami. Ja kupiłam coś takiego na decorations.pl i wszyscy oszaleli na ich punkcie. Wyglądają tak, jakby były namalowane na ścianie, a nie przyklejone.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2011, 11:19

Ja również polecam naklejki na ścianę sama skorzystałam z tego rozwiązania. Zakupiłam je na stronie www.naklejkidladzieci.pl Sa tam dostępne małe naklejki, które możesz sobie dobierać wedle własnego uznania albo duże na całą ścianę :) naprawdę super wyjście zwłaszcza, ze naklejki się nie odklejają i można je zmieniać co jakiś czas

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2011, 12:19

Mnie te naklejki nie przekonują.. Wolałbym te wzory nanieść na ścianę np. przy pomocy szablonów

Ten post był edytowany przez ilecprkbu dnia: 8 lipca 2013, 11:02
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2011, 14:04

No tak tylko, że te naklejki bez problemu możesz usunąć i nie będzie śladu a z szablonami, może już być gorzej...

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2011, 10:55

Mnie też jakoś naklejki nie przekonują co z tego ze można je usunąć jak i tak zostanie wyraźny ślad jaśniejszej ściany pod naklejką nie wspominając już o kleju ...

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2011, 21:31

fajnym pomysłem do pokoju dla dziecka jest pomalowanie kawałka ściany bądź też całej, jak kto woli - farbą tablicową. Ostatnio takie rozwiązanie podpatrzyłem w jakimś programie wnętrzarskim.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2011, 08:39

No tak. Lecz jak możesz wytłumacz mi co to jest ta farba tablicowa ? Że niby dziecko może po niej rysować i później zwykłą gąbką to zejdzie ?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2011, 08:45

O Jakubie zainteresowałeś mnie tym wpisem. Napisz proszę więcej o tej farbie tablicowej :) Myślę, że to jakieś bardzo pomysłowe rozwiązanie, a przede wszystkim nowoczesne i praktyczne :) Bardzo proszę o więcej informacji na temat tej farby :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Moi Drodzy, mój mąż postanowił założyć firmę budowlaną i zastanawia się nad logotypem. Znalazł o tym dość ciekawe informacje na tym blogu, ale chciałby wiedzie...
  • LBC Capital Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... When it comes to achieving consistent growth and stability in today’s dynamic investment world, LBC Capital has built a reputation that stands out among private...
  • Stolik kawowy Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Różne stoliki kawowe znajdziesz tutaj. Najfajniejsze są te glamour srebrne lub złote :)
  • Tapety dekoracyjne Liczba postów: 391 Grupa: Ciekawe pom... Ktoś z Was zmieniał ostatnio wystrój salonu bez robienia całego remontu? Ja zacząłem od ścian i powiem Wam, że tapeta potrafi zrobić robotę. Przeglądając różne....
  • Листовий метал Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Листовий метал – це металевий матеріал, що має значну площу поверхні відносно своєї товщини. Він виготовляється шляхом прокатки металу через валки для зменшення...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20251 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 281

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >