Meble biurowe

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

31 stycznia 2017, 14:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi było potrzebne łoże do sypialni i generalnie cały zestaw mebli właśnie pod kątem umeblowania tego pomieszczenia. Udało się taki system znaleźć za dobre pieniądze na stronie mebel-partner.pl. Dobrze, funkcjonalnie pomyślany zestaw z dużą szafą z przesuwnymi drzwiami, szerokim łóżkiem, gdzie swobodnie mieszczą się dwie osoby i jeszcze labrador, którego nieskutecznie usiłuję się pozbywać;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2017, 10:52

Miejsce do siedzenia czy wygodne łóżko do sypialni jest absolutną podstawą od której powinnyśmy zacząć, z koeli w gabinecie lub biurze nie może zabraknąć wygodnej sofy czy też wersalki w zależności już od gustu wraz z kompletem mebli, akurat na MegaSofa.pl znajdziecie teraz nowe, ciekawe kolekcje na które warto zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2017, 15:29

O tak, poza tymi podstawowymi jak biurka czy szafy ten kącik wypoczynkowy okazał sie bardzo trafnym rozwiązaniem. W naszym przypadku to narożnik, pufa i stoli kawowy, a wszystko udało się nam kupić w Meble Hot, naprawdę maja tam ciekawe mebelki, no i możliwość wymiany kolorystyki i to bez jakiejkolwiek dopłaty również fajna sprawa. Teraz rozmowy z kontrahentami mają całkiem inny charakter.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2017, 10:03

Ciekawe rozwiązania z zakresu mebli biurowych ma http://steckomeble.pl . Z pół roku temu robilismy w firmie remont i wymianę mebli własnie na meble od nich. Minęło pol roku a one dalej wyglądają jak nowe :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 09:36

Eleganckie i nowoczesne meble nie tylko do biura, ale również do każdego pokoju znajdziecie na www.AdidarMeble.pl gdzie dodatkowo teraz mamy wiele ciekawych promocji i rabatów, wato zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2017, 13:23

Mi najbardziej odpowiadają meble do biura z ikea. Są proste, ale funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2017, 08:03

Zgadzam się z przedmówcą, meble z Ikei idealnie się sprawdzą, zresztą nie tylko w biurze. Ja cały dom meblowałem właśnie tam. Dodatkowo jeśli jesteś z Wrocławia lub okolic można skorzystać z opcji zakupów online z transportem http://www.transport-ikea-wroclaw.pl/. Super udogodnienie bo zakup bo wcześniejszej wycenie są dostarczane pod wskazany adres. Ciekawe czy w innych miastach są takie opcje ?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2017, 14:24

Owszem te meble ładnie wyglądają, ale tylko, bo trochę słabo z jakością niestety. Poprzednie meble tam kupiłem i długo to nam nie posłużyły zwłaszcza fotele. Teraz zamierzam kupić fotele Halmar w gdmmeble.com. Z tego co czytałem to jedne z lepszych na runku, a w sumie nawet niedrogie w porównaniu z tymi poprzednimi.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2017, 09:24

Funkcjonalność i trwałość przedewszystkim w/g mnie. Ja mam tego typu szafy w biurze http://www.wyposazeniegaudia.pl/informacje/18 29028150_szafa-biurowa-klasy-a-mona-1922rm-1920x900x420 metalowe szafy praktycznie wcale się nie zużywają, nie widać na nich czasu użytkowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 07:21

Dobre i designerskie meble biurowe, powinny być także wysokiej jakości i to oczywisty fakt, dlatego też nie wybierajmy tego co najtańsze i popularne z dużych marketów bo można się zwyczajnie rozczarować co do jakości. Kilka nowych i ciekawych kolekcji mebli do biura znajdziecie na
www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 141

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */