Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17

27 marca 2020, 19:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Można znaleźć kompromis, my postawiliśmy na Warszawę, ale mieszkanie kupione na Wawrze w inwestycji https://marysin4.apm-development.com.pl/. Bardzo dobra okolica, pełna infrastruktura, dobry dojazd do centrum. Poza Warszawą nie chciałbym mieszkać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2020, 08:41

nie wiem, to kawałek drogi od centrum stolicy. Wiem za to że nowoczesne mieszkania powstają teraz na Pradze Południe na osiedlu Nowa grochowska, jestem zainteresowana tymi mieszkaniami bo świetnie nadają się pod wynajem. To teraz bardzo modna dzielnica

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2022, 20:50

Moim zdaniem najlepsze co możemy zrobić to kupić mieszkanie poza Warszawą. Bardzo długo mieszkałem w Warszawie i powiem wam byłem zmęczony tym hałasem i szumem. Sprzedałem mieszkanie za dobrą cenę i kupiłem mieszkanie w Brwinowie pod Warszawą od tego developera https://ekobud.com/kontakt i mieszkanie jest w bardzo przyjaznej okolicy i mam blisko do pkp. Mieszkanie jest przestronne i bardzo dobrze zaprojektowane i jest mi w nim bardzo wygodnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2022, 19:47

Bardzo fajna inwestycja powstaje na Mokotowie - https://augustowka.apm-development.com.pl/. Nowoczesna, kameralna i w prestiżowej okolicy :) Moim zdaniem doskonały pomysł na mieszkanie w mieście, ale w zielonej okolicy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

przedwczoraj, 15:25

To już mocno zależy od stylu życia. Mieszkanie w Warszawie to wygoda, komunikacja, zero dojazdów i dużo oszczędzonego czasu — ale za to metraż jest mniejszy, a ceny większe. Pod miastem masz za to spokój, większą przestrzeń, czasem własny kawałek ziemi, ale dochodzi kwestia dojazdów i obowiązków około-domowych. Wiele osób wybiera kompromis: parter z ogródkiem albo mały dom tuż za granicą miasta.

Jeśli ktoś rozważa dom pod Warszawą, to faktycznie warto pomyśleć o taniej eksploatacji — dużo osób idzie teraz w elektryczne ogrzewanie podłogowe, bo nie wymaga kotłowni ani serwisów i dobrze współpracuje z PV. Opinie użytkowników, którzy mają to w normalnych domach, są tu zebrane w jednym miejscu:
https://kadela.com.pl/ogrzewanie-elektryczne- opinie/
Może pomóc, jeśli ktoś liczy miesięczne koszty życia „pod miastem”.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 831 Grupa: Nieruchomoś... Przy kupnie mieszkania najważniejsze to skupić się na stanie technicznym budynku, realnych kosztach eksploatacji i tym, jak wygląda okolica w praktyce, a nie ty...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 372 Grupa: Nieruchomoś... We Wrocławiu jest sporo deweloperów i każdy ma swoje mocne i słabsze strony, więc najlepiej popytać mieszkańców konkretnych inwestycji. Jedni chwalą jakość wyko...
  • Budner i nowa inwestycja Liczba postów: 16 Grupa: Nieruchomoś... Przy nowych inwestycjach deweloperskich dużo zależy od tego, jaki standard faktycznie zostanie oddany, a nie tylko tego, co jest na prospekcie. Warto podpytać o...
  • Janpul Liczba postów: 3824 Grupa: Nieruchomoś... Z firmami tego typu bywa różnie - sporo zależy od konkretnej ekipy, która akurat realizuje zlecenie. Jedni ludzie są zadowoleni, inni narzekają na kontakt albo....
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 40 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20434 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 387

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >