Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

9 grudnia 2016, 11:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Inwestplan ma dobre ceny, zagospodarowaną przestrzeń, no i przede wszystkim ładne mieszkania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2016, 13:12

Myśmy dwa miesiące temu kupili właśnie na Grochowie, balkon ma ponad 10 m, mieszkanie bardzo ustawne i bardzo dobry dojazd do centrum.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2016, 13:46

Czy uważacie , że lepiej jest kupić mieszkanie na rynku pierwotnym czy jednak wtórnym?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2016, 15:23

Jeśli Toruń, to tylko i wyłącznie mieszkania toruń. Szukałem mieszkań parę miesięcy i dopiero oni spełnili moje wymagania. Pełen profesjonalizm!

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2017, 09:39

W Warszawie mamy na tapecie nową inwestycje MIASTECZKO WAWER, bardzo ładne, nowoczesne mieszkania z widokiem na las, takich warunków może pozazdrościć każdy Warszawiak. Osiedle powstaje z idealnej lokalizacji dla osób w każdym wieku, zarówno dzieci jak i osób starszych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2017, 14:38

Myślę, że jeśli chodzi o mieszkania w Warszawie to warto przejrzeć sobie również oferty w inwestycji http://www.nowebielany2.com/ . Myślę, że te mieszkania cieszą się dobrą lokalizacją, a do tego inwestorem jest firma Grupo Lar, o której w internecie można znaleźć dobre opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2017, 16:45

A może warto zastanowić się nad zamieszkaniem pod Warszawą np. w Kobyłce na Osiedlu przy lesie (inwestycja Kobyłka Dom). Kilka zalet: tylko 17 km od Warszawy, droga wojewódzka nr 634, linia kolejowa nr 6 z Warszawy do Białegostoku, tylko 20 min. pociągiem (kursują bardzo często) do Warszawy Wileńskiej połączonej z linią metra, przy samym Osiedlu autobus linii W (40 min. do centrum Warszawy), rezerwat przyrody, 26%powierzchni Kobyłki stanowią lasy, szkoły, przedszkola, place zabaw, 96 bezpłatnych hot-spotów WiFi, kąpielisko z plażą "Glinianki", lodowisko, w Wołominie duży basen. W pobliżu Galeria Wołomin, Centrum Handlowe M1, Park Handlowy Targówek. Wszystko to za znacznie mniejsze pieniące za metr kwadratowy mieszkania niż w Warszawie a do tego cisza, spokój i dobrze zainwestowane pieniądze. Gdyby ktoś z Państwa był zainteresowany serdecznie zapraszam do kontaktu: biuro@kobylkadom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2017, 16:55

Zdecydowanie wole w mieście i nie musi to być ścisłe centrum. Obejrzeliśmy kilka mieszkań InwestPlanu i bardzo nam się spodobało te w apartamentowcu na Grochowie, łącznie z okolicą.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2017, 10:58

Mieszkanie pod Warszawą z dobrym dostępem do komunikacji - do stacji PKP 5 minut pieszo, później 20 minut pociągiem i już jesteśmy na stacji Warszawa - Wileńska połączonej z linią metra. Dojazd do pracy z pod Warszawy często jest krótszy niż dla mieszkańców samej Warszawy. Do tego ceny mieszkań w Kobyłce Na osiedlu przy lesie zaczynają się już od 3.600 zł brutto za m2 są o wiele niższe niż w Warszawie a komfort życia o wiele wyższy czystsze powietrze, mniej zatłoczone przedszkola i szkoły...

Serdecznie zapraszam na naszą stronę

www.kobylkadom.pl
mail: biuro@kobylkadom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2017, 21:42

Zdecydowanie uważam, że pod Warszawą jest lepiej, dalej od zgiełku miasta, mniejszy ruch, hałas, lepsza jakość powietrza. Jest gdzie wyjść na spacer. Mam na oku mieszkanie w Markach, 300 metrów od lasu, dla mnie rewelacja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 18 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
  • Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 38 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 371 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 28 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19826 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 155

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >