Oczyszczacz powietrza

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

21 marca 2020, 21:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Dosyć ciekawy model.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2020, 19:50

Jak oczyszczacz powietrza to tylko porządny, darujcie sobie te urządzenia za 400zł-500zł, są słabej jakości, niestety awaryjne i strasznie drogie w eksploatacji. Możecie sobie obejrzeć testy na YT , część z nich nawet sobie nie radzi kiedy zanieczyszczenie w pomieszczenie jest większe i filtruje i filtruje po kilkadziesiąt minut z marnym skutkiem. Sensowniej jest troszkę dopłacić, np. do Coway najtańszy ok. 1300zł ale ma się pewność że sprzęt z wyższej półki. Raz że wydajny, zaprojektowany tak by działać 24/7 przez cały rok i ma 5 lat gwarancji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2020, 17:37

Roman jeśli chcesz porządny oczyszczacz z atestami to firma Stadler Form ze Szwajcarii ma mega dobrej jakości sprzęt. ich najlepszy oczyszczacz - Roger spełni Twoje wymagania

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2020, 09:12

Oczyszczacz powietrza to rozwiązanie, które rzeczywiście może pomóc. Ja od siebie mogę wam polecić skontaktowanie się z https://www.wik-zu.pl/ W ofercie tej firmy znajdziecie szeroki wybór filtrów do oczyszczaczy powietrza i to w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2020, 12:14

Wszystkim osobom, które rozglądają się za porządnymi oczyszczaczami powietrza polecam zajrzeć na stronę https://www.essi.pl/ Firma ta sprzedaje oczyszczacze powietrza, czujniki jakości powietrza oraz jego osuszacze i nawilżacze. Sam zdecydowałem się na zakup ich sprzętu i mogę powiedzieć że była to dobra decyzja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2020, 09:29

Cześć.Niestety Polskie miasta są w czołówce najbardziej zanieczyszczonych Europie. Na oficjalnej stornie Inspekcji Ochrony Środowiska, codziennie są udpadtowane dane i wygląda to kiepsko. zZwłaszcza jesienią i zimą poziom zanieczyszczeń jest bardzo wysoki. Tak jak już wielu pisało jak zamontujesz oczyszczacz to zobaczysz różnice. Zalety oczyszczacza to nie tylko usuwanie smogu, usuwa też różne drobnoustroje i alergeny. Dobry oczyszczacz z dobrym filtrem zaczyna się już od jakiś 800PLN i nie ma co się oszukiwać, że Chiński sprzęt za trzy stówki załatwi sprawę. Ale trzeba dobrać do wielkości pomieszczenia, wybrać z dobrym filtrem itp.  Tu na przykład jest dobra, angielska marka i można poczytać jaki sprzęt dobrać. 
https://meacopolska.pl/kategoria-produktow/oczyszczacze-powi etrza/
Plus tak jak pisali inni. Wszyscy powinniśmy się też starać o ogólne zmniejszenie smogu w miastach. My samochód używamy tylko na dalsze wypady. Na co dzień rower albo komunikacja miejska. 
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2020, 09:34

Cześć.Niestety Polskie miasta są w czołówce najbardziej zanieczyszczonych Europie. Na oficjalnej stornie Inspekcji Ochrony Środowiska, codziennie są udpadtowane dane i wygląda to kiepsko. zZwłaszcza jesienią i zimą poziom zanieczyszczeń jest bardzo wysoki. Tak jak już wielu pisało jak zamontujesz oczyszczacz to zobaczysz różnice. Zalety oczyszczacza to nie tylko usuwanie smogu, usuwa też różne drobnoustroje i alergeny. Dobry oczyszczacz z dobrym filtrem zaczyna się już od jakiś 800PLN i nie ma co się oszukiwać, że Chiński sprzęt za trzy stówki załatwi sprawę. Ale trzeba dobrać do wielkości pomieszczenia, wybrać z dobrym filtrem itp. Tu na przykład jest dobra, angielska marka i można poczytać jaki sprzęt dobrać.
[url]https://meacopolska.pl/kategoria-produktow/oczyszczacze -powietrza/
Plus tak jak pisali inni. Wszyscy powinniśmy się też starać o ogólne zmniejszenie smogu w miastach. My samochód używamy tylko na dalsze wypady. Na co dzień rower albo komunikacja miejska.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2020, 10:18

ja mam taki od xiaomi i jest ok

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2020, 18:57

Ja też słyszałem wiele dobrego o Xiaomi.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2020, 10:23

Ja właśnie się zastanawiam, który oczyszczacz powietrza wybrać. Coraz więcej osób, które znam decyduje się na zakup tego sprzętu i ja stwierdziłem, że czas najwyższy na mnie. W końcu mam o kogo dbać. Na https://coway.pl/blog/jak-wybrac-oczyszczacz- powietrza/ czytałem poradnik o tym, jaki wybrać oczyszczacz, dowiedziałem się też kilka ciekawostek o filtrach. Fajna sprawa taki sprzęt w domu. Na pewno będę zamawiać. Widziałem fajną ofertę na tej stronie. Czekam na akceptację żonki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 295

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */