Ogrodzenie działki

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

13 sierpnia 2015, 18:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja jestem bardziej za metalem(przemawia do mnie bardziej pod względem estetycznym), ale w tym co mówi ottenjeden też jest trochę racji. Co prawda, znalazłem na stronie pozbruku zdjęcia z przykładowym wykonaniem takiego ogrodzenia, ale chyba ten wzór przęseł jest dla mnie zbyt "otwarty" i będę musiał poszukać jakiegoś innego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2015, 21:57

No właśnie prywatnośc jest wtedy bardzo ograniczona. A więc może lepiej od razu wybrać mur, który zapewni o wiele większą prywatność szczególnie jak ktoś najbardziej korzysta z podwórka przedomowego. Pozbruk ma bardzo szeroką ofertę murów co mnie zdziwiło, bo myslałem że zajmuja sie tylko materiałami na ścieżki, podjazdy, tarasy a tu jednak zaskoczenie

Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 18 sierpnia 2015, 21:50
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2015, 00:01

Porek456 Murów :P
MariuszJab przęsła sam możesz wstawić więc nie ma tu problemu, wystarczy znaleźć coś co będzie Ci odpowiadać.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2015, 21:55

O jeju przeprasza, ale w pozostałych wyrazach "mur" już było dobrze. Tak to jest jak człowiek próbuje ćwiczyć szybkie pisanie. Ale to na pewno nie z winy mojej ortografii :) Oczywiście, że tak ogordzenie w Pozbruk kupuje się w słupkach o różnych wymiarach, więc można sobie ułozyć niższy murek oraz słupy i wtedy dobierasz przęsła. Tak jak w realizacji z Słupkami M

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2015, 15:33

Dokładnie, możemy osiągnąć bardzo ciekawy efekt jeżeli sami się tym zajmujemy i mamy dobre pomysły, bo te wszystkie produkty można dostosować do siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2015, 17:45

No wiem, że mogę sam wstawić przęsła, ale raczej z racji wygodny i czasu zleciłbym to ekipie wykwalifikowanych fachowców, zamiast samemu się z tym męczyć :D

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2015, 14:39

No ja nie mówię tu o tym żeby robić to samemu, bo to zbyt duże pieniądze się w to wkłada, żeby później samemu to źle ułożyć, zbyt duże straty mogą być.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 13:17

aa, Tobie chodziło o to, że nie muszę przęseł dobierać z pozbruku, tak?? Tzn. przęsła kupić/zamówić wykonanie gdzieś indziej i to dać fachowcom do montażu, tak?
Wybacz, nie zrozumiałem za pierwszym razem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 21:52

Nie ma problemu, chodzi o to, żeby zlecić komuś projekt z materiałów np. tylko pozbruku, bo nie opłaca się kupować u różnych firm.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2015, 08:46

Zdecydowanie kupno u źródła to najlepsze rozwiązanie. Dobra ekipa i mamy ogrodzenie idealne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• blacha perforowana Liczba postów: 154 Grupa: Ogrodzenia... Blachy perforowane jako elewacje to nowoczesne i estetyczne rozwiązanie dla każdego, kto ceni oryginalny design i trwałość. Perfopol oferuje szeroką gamę wzorów...
  • Płoty ogrodowe Liczba postów: 1054 Grupa: Ogrodzenia... Jeśli szukasz wysokiej jakości drewnianych listew do swojego projektu, warto zajrzeć na https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Oferują bogaty wybór...
  • Jak to jest z ogrodzeniem? Liczba postów: 358 Grupa: Ogrodzenia... Natrafiłam na ofertę firmy Janowski https://www.siatki.com.pl/, gdzie dostępne są panele ogrodzeniowe w różnych wariantach. Chciałabym dowiedzieć się, czy panel...
  • JB Partner- napęd do bram Liczba postów: 72 Grupa: Ogrodzenia... Co jak co, ale centrale sterujące JB Partner ma na prawdę najwyższej klasy. Ja musiałem się sporo naszukać, aby znaleźć tak porządną robote. W szczególności cho...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 516 Grupa: Ogrodzenia... On the Internet there are a large number of services that provide services for writing term papers, and to choose the best option you just need to read reviews....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19693 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >