Ogrzewanie domu Rybnik

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

21 sierpnia 2014, 15:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam Serdecznie,

poszukuję firmy, która kompleksowo (projekt, wykonanie) zajmie się instalacją centralnego ogrzewania w domu jednorodzinnym. Budowa znajduje się na obrzeżach Rybnika, wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na adres email adrianmatecki66@o2.pl lub w niniejszym temacie.

pozdrawiam AM

Ten post był edytowany przez adrian.matecki dnia: 21 sierpnia 2014, 15:11
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2014, 21:40

Zgadzam sie: good -1 bad

Myślę, że sam na własną rękę powinieneś szukać, a nie przez forum. bo wiadomo cena może wzrosnąć jak wiadomo, ze szukasz. ; -)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2014, 15:48

Użytkownik zuzanQa napisał: Myślę, że sam na własną rękę powinieneś szukać, a
nie przez forum. bo wiadomo cena może wzrosnąć jak
wiadomo, ze szukasz. ; -)

No właśnie jestem już po wstępnym rozeznaniu ale jak na razie moje poszukiwania nie przyniosły rezultatu. Mam wrażenie, że lokalne firmy nie potrafią przekonać do siebie swoją fachowością, a także proponowanymi warunkami cenowymi. Pomyślałem, że sugestia/oferta kogoś z forum naprowadzi mnie na właściwego wykonawce, bo już tak kiedyś zrobiłem i polecona firma rzeczywiście się sprawdziła.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2014, 16:01

Wracając do tematu: na innym forum ktoś polecił mi rybnicką firmę PGB system. Czy ktoś może mi napisać o nich jakąś opinię, która pomogła by mi podjąć decyzję?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2014, 17:01

Bezcenna rada: wpisz w Google: pgb system opinie i oto twój problem zostanie rozwiązany!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2014, 21:46

Myślę, że nie trzeba być złośliwym bo właśnie po to jest FORUM aby zyskać opinie na jakiś temam!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2016, 15:39

PGB System Rybnik- Nie polecam. Na początku wszystko ładnie: projekt, wycena, obietnica solidności....itd. Rzeczywistość niestety jest inna jakość wykonania nie najlepsza, robiłem u nich instalację w miedzi i niestety sam musiałem czyścić rurki z cyny, mnóstwo czasu zmarnowane na reklamacje- zle zamontowany grzejnik, pomylone zasilanie z powrotem.....Nie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 10:22

Jeżeli chodzi o pomoc podczas wyboru odpowiedniego,wydajnego kotła,to chętnie pomożemy ponieważ właśnie tym zajmujemy się na co dzień,,warto sprawdzić na www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2016, 15:14

adrian.matecki nie wiem pod co konkretnie robisz co, ale polecam tych panów - http://vikersonn.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 41 Grupa: Robimy inst... Dziewczyny jeśli szukacie pracy w Niemczech na produkcji to polecam sprawdzić Mondi z Poznania. Kuzynka pojechała 3 miesiące temu i chwali. mondi.pl - a wy maci...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 220 Grupa: Robimy inst... Zastanawiałam się ostatnio nad zastosowaniem węży przemysłowych i trafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rozwiązania. No i właśnie, jeśli ktoś szuka czegoś...
  • przydomowa oczyszczalnia Liczba postów: 75 Grupa: Robimy inst... Właściwa pielęgnacja instalacji przydomowej oczyszczalni ściekó wymaga stosowania preparatów biologicznych, które rozkładają zanieczyszczenia i neutralizują nie...
  • zawory grzybkowe Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Zgadza się, najpierw trzeba ustalić, w jakiej instalacji mają pracować i jakie medium będą regulować. Dobrze opisuje to temat zobacz tu jakie są rodzaje zaworó...
  • الموزعون المباشرون في الكازينوهات على الإنترنت: كي... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... تعتمد ألعاب الموزع المباشر (الكازينو المباشر) على نظام هجين يجمع بين العمليات الميدانية في الاستوديو ومعالجة البيانات الرقمية. إليك كيفية عمل هذه العملية في (mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21311 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 174

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */