Ogrzewanie na podczerwien

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

9 lutego 2012, 10:04

Zgadzam sie: good 0 bad

czyli na ogrzewaniu macie położone panele? i nic im się nie dzieje?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2012, 09:37

SKAL napisz prosze jaki byl koszt twojego ogrzewania i ile masz metrow metraz mieszkania czy masz termostaty zdlane czy te do gniazdka -tez chce zalozyc takie ogrzewanie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2012, 14:37

Co to w ogóle jest ogrzewanie na podczerwień? tylko nie śmiac się proszę!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2012, 15:10

Ogrzewanie podczerwienią to jedyny system w pełni przyswajalny dla organizmu człowieka.
To co nas naturalnie ogrzewa to własnie promieniowanie podczerwone
Grzejniki podczerwieni to same zalety są estetyczne , trwałe i mogą być montowane w dowolnym miejscu.

Polecam zapoznać się z ofertą firmy Vega-Heizungen.

Vega-Heizungen.eu
Grzejniki-infra.eu

To jest Polski producent.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2012, 15:20

Grzejniki podczerwieni mogą być wykonane w postaci luster , obrazów z motywami graficznymi lub paneli ceramicznych w dowolnej kolorystyce.
Oczywiście firma może wykonać grzejnik nawet na indwidualne zlecenie.
Przyjmuje się przelicznik zapotrzebowania mocy - 60 - 70W na mkw

Vega-Heizungen.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2012, 11:40

W odpowiedzi do Szerion : Nasze mieszkanie ma 53 m2 , cały koszt zainstalowania paneli wynosił 6950 zł. Miesieczne opłaty przy takim normalnym grzaniu, ze mozna chodzić w krótkim rękawku tak jak wcześniej pisałem wychodzą średnio 160zł jak dla nas jest to rewelacyjnie nisko. Podaje Ci maila do firmy od której my bralismy zrobili nam wycene i wyliczyli miesięczne koszty co prawda mówili ze będzie za opłaty 2.70 zł/ m2 miesięcznie jest ciut więcej ale i tak bez porównania z innym ogrzewaniem tu masz do nich maila sklep@infrapanel.pl, a jeśli chodzi o mnie to jak masz wiecej pytań to pisz : chętnie odpowiem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2012, 09:57

powiedzcie mi jak to jest mozliwe, ze rozwiazanie jest takie rewelazyjne i wspaniale, tanie wmontazu, tanie w eskploatacji, piękne, cudowne i w ogóle naj naj naj, a nikt o tym nie wie i nikt na ten temat nie warjuje, bo po wypowiedziach gosci wiadac ewidentnie, że pracują w tych firmach tylko i wyłącznie, a grzejniki pewnie mają zwykłe... szkoda słów

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2012, 11:44

też się nad tym zastanawiałem Krzysztof, takie perpetuum mobile, a nikt tego nie montuje i wypowiadają się sami "Goście"

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2012, 10:12

Chcecie to mi wierzcie nie chcecie to nie pytacie o szczegóły to pisze , bo nie ma sensu żebym ukrywał swoja wiedze na ten temat skoro mam takie ogrzewnaie i mogę komuś pomóc .A nie mam zamiaru na wszystkich forach się rejestrować jak będę chciał wyrazić swoja opinie , skoro nie trzeba. W koncekwencji doszłoby do tego, ze nie pamietalbym gdzie mam jaki login i jakie hasło :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2012, 16:00

mógłbyś sobie założyć wszędzie takie same :P ale zgadzam się z przedmówcami że skoro jest wszystko tak fajnie i pięknie to czemu o tym się nie słyszy?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 172

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >