Piekarnik - co kupić?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

12 października 2013, 19:22

Zgadzam sie: good 0 bad

A czy rozmrażanie jest bezpieczne? Kiedyś mięso mi się podpiekło w mikrofali:-P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2013, 20:06

A ta opcja booster na czym polega?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2013, 21:49

W kwestii "piekarniczej" nie będę mogła się wiele wypowiedzieć, bo znaczącą kucharką nie jestem, ale mogę zapodać to, co przeczytałam i usłyszałam. Podobno ten piekarni firmy SIEMENS jest naprawdę dobry. Podaję linka do niego:http://www.kreocen.pl/produkt/SIEMENS-Piekarnik-HB38GB 590-18_1080_701918.html. Decyzja należy do Ciebie! ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2013, 15:17

Opcja booster przyśpiesza nagrzewanie się piekarnika ale minusem tego jest ogromny pobór mocy

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2013, 20:47

Użytkownik Gość: Kaśka napisał: A czy rozmrażanie jest bezpieczne? Kiedyś mięso mi się
podpiekło w mikrofali:-P

Bezpieczne :) często korzystam i nic takiego mi się nie przytrafiło.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2013, 20:53

Mam piekarnik wielofunkcyjny LG i mogę bez obaw rozmrażać, gotować na parze, grillować, podgrzewać i piec. Lepszy niż mikrofala a zajmuje tyle samo miejsca.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2013, 15:27

ten piekarnik to jeden z lepszych wynalazków LG, 3 w 1 w tak małym urzadzeniu zasluguje na duzy plus....

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2013, 18:51

wiadomo im więcej funkcji w piekarniku tym lepiej jeśli często pieczemy czy coś przyrządzamy

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2013, 16:55

Użytkownik mufasa napisał: Użytkownik Gość: Kaśka napisał:
A czy rozmrażanie jest
bezpieczne? Kiedyś mięso mi się

podpiekło w mikrofali:-P

Bezpieczne :) często korzystam i nic takiego mi się nie
przytrafiło.

To bardzo dobrze, ja nie raz w mikrofali podpiekłam mięso:-P

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2013, 18:53

Piekarnik do zabudowy, który mam to http://www.rtvagd.sklep.pl/aeg/be_3002021m_59 932.php5 termoobieg ma klasa energetyczna A. Szkoda, że nie A+ ale ciężko dostać w dobrej cenie więc coś za coś. Co do mikrofali to nie wiem czy preferujecie jedzenie z mikrofali czy to pieczenie, czy rozmrażanie. Przecież to w ogóle pozbawia jedzenie sensu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20791 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >