![]() Gość: Kaśka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Aleksandrra praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Inez123 praktykant
![]() |
W kwestii "piekarniczej" nie będę mogła się wiele wypowiedzieć, bo znaczącą kucharką nie jestem, ale mogę zapodać to, co przeczytałam i usłyszałam. Podobno ten piekarni firmy SIEMENS jest naprawdę dobry. Podaję linka do niego:http://www.kreocen.pl/produkt/SIEMENS-Piekarnik-HB38GB 590-18_1080_701918.html. Decyzja należy do Ciebie! ;-) |
| |
offline ![]() maciejkubiak1991 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() mufasa doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: grapkka praktykant |
|
| |
![]() Gość: iness praktykant |
|
| |
offline ![]() mufasa doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Lotta556 praktykant |
|
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
Piekarnik do zabudowy, który mam to http://www.rtvagd.sklep.pl/aeg/be_3002021m_59 932.php5 termoobieg ma klasa energetyczna A. Szkoda, że nie A+ ale ciężko dostać w dobrej cenie więc coś za coś. Co do mikrofali to nie wiem czy preferujecie jedzenie z mikrofali czy to pieczenie, czy rozmrażanie. Przecież to w ogóle pozbawia jedzenie sensu. |
|
Piekarnik - co kupić?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- chlebak na prezent ? Liczba postów: 21 Grupa: Sprzęt AGD... Może kartę podarunkową np do home&you, Leroy Merlin czy coś w tym stylu... Jeśli chcecie podarować coś co będzie pamiątką na długie lata, polecam wziąć pod uwa...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 88 Grupa: Sprzęt AGD... Prawda jest taka, że człowiek przy zakupie zastanawia się jaki eksrpes wybrać i ile ma mieć opcji różnych kaw a potem okazuje się że robimy 3 max 4 rodzaje :) M...
- Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
- jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...