Pomysł na oryginalne łożko dla dziecka ??

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8  ▸

11 grudnia 2017, 17:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja jestem zdania, że najlepiej jest kupić normalnie drewniane łózko, które jak to sie mówi będzie rosło razem z dzieckiem. Nasz syna ma takie z domizdrowie.pl i na tyle co on na nim dokazuje to inne juz dawno by sie rozleciało, a to stoi nieugięte. Co jakość to jakość i najlepsze, że było naprawdę niedrogie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 grudnia 2017, 07:49

Łóżko dla dziecka, wyłącznie odpowiednio dostosowane pod tym względem. Pamiętajmy, iż nie chodzi wyłącznie o łóżko ale również sam materac.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2018, 10:42

Ja kupiłem łóżko które rośnie z dzieckiem. Takie rozsuwane. Polecam, świetna sprawa

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2018, 11:26

Przyznam, że brzmi bardzo ciekawie, możesz wstawić link lub zdjęcie takiego łóżka? Jestem bardzo ciekaw jak prezentuje się w praktyce, a druga kwestia to oczywiście cena :)

www.AdidarMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2018, 08:35

W kwestii oryginalnego łóżka dla dzieci polecam poszukać w sklepach internetowych gdzie znajdziemy największy wybór oraz zdecydowanie niższe ceny, tym bardziej teraz kiedy mamy noworoczne wyprzedaże :)

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2018, 11:36

My łóżko dla dziecka wybraliśmy i kupiliśmy na allegro i bardzo fajne łóżeczko nam przysłali.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2018, 12:43

Najważniejsze rzeczy w łóżku dla dziecka to przede wszystkim odpowiedni rozmiar i bezpieczeństwo, na przykład barierki, aby dziecko nie spadło z łóżka podczas snu. Oryginalność i pomysłowość jest również ważna, aby pociecha czuła się lepiej. Łóżka piętrowe bardzo podobają się dzieciom, ale też dobrym pomysłem mogą się okazać różne ozdoby na nich, na przykład obrazki postaci z bajek i filmów dla dzieci.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2018, 10:47

Jeżeli chodzi o oryginalne łóżko dla dziecka to można wybrać już takie gotowe w postaci i kształcie autka dla chłopca lub karety dla dziewczynki, to bardzo ciekawy pomysł jak i zarazem element wystroju.

Drewlux.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2022, 22:23

Hej

Ja dla synka mam zwykłe białe łóżko ( dziecięce) do tego fajny materacyk, który jest specjalnie dostosowany dla dzieci do wagi 30kg. Jest on zrobiony z kilku warstw i chroni kręgosłup mojego Łukaszka aby prawidłowo się rozwijał podczas snu. Oprócz łóżka uważam że bardzo istotna jest kołdra i poduszka. Ja używam i polecam kołdrę antyalergiczną z wypełnieniem sylikonowym ( kulka) najlepiej polskiej produkcji. Ostatnią ważną kwestią jest pościel dla dziecka. Ja wybrałam pościel bajkową , a tak naprawdę kupuję co jakiś czas ponieważ mój synek wraz z wiekiem zmienia swoje upodobania. Na początku był Bing, Potem Psi Patrol , teraz nabąkuje że chce pościel z Traktorem , a ostatnio chciał pościel w koparki. I tak w kółko co chwilę coś innego ale takie prawo dzieci. Pewnie zanim się zorientuje będzie chciał już pościel młodzieżową , ten czas strasznie szynko leci :(
Co do pościeli dla dzieci to polecam z czystym sumieniem : https://posciel-szpulka.pl/posciel-dla-dzieci / , Fajny sklep dobre cenny i super obsługa.

Pozdrawiam
Olcia
https://posciel-szpulka.pl/posciel-dla-dzieci /

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2022, 07:22

Niektóre projekty łóżek dla dzieci są niesamowite.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 254

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >