Pościel do domu

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

27 marca 2017, 09:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Rzeczywiście, fajne te pościele. Co prawda, to nic odkrywczego, ale ja uważam, że warto też zaglądać do Ikei. Ciekawe wzory i ceny też rozsądne :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2017, 19:43

Na zime fajne są takie pościele z froty czy polaru uwielbiam wtedy się w takiej połozyć gdy jest mróz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2017, 14:59

też lubię taką ciepłą pościel

Ten post był edytowany przez basiia dnia: 30 marca 2017, 15:00
Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2017, 11:42

No na zime to fajne takie ciepłe, wiadomo, ale trzeba też kupić dośc cienką na lato, najlepiej jakąś fajną, przewiewną.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2017, 12:30

Zgadzam się, ja właśnie przymierzam się do zakupu na jednej stronie internetowej- https://estilex.pl. Bardzo spodobała mi się ich oferta, mają niezwykle świetne ceny i nietypowe, oryginalne wzory. Widać, że sklep posiada wysokiej jakości produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2017, 13:43

Ja ostatnio kupiłam pościel w Ikea. I według mnie jest świetnej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 07:28

Moim zdaniem zarówno pościeli ja i pozostałych dodatków dekoracyjnych do domu, warto poszukać w sklepach internetowych, gdzie mamy bardzo szeroki wybór i niższe ceny. Mi osobiście najbardziej do gustu przypadła pościel satynowa.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 08:42

Oczywiście, ze tak. Ostatnio byłam w kilku stacjonarnych, owszem są ładne rzeczy, ale jak zobaczyłam ceny to mi włosy dęba na głowie stanęły, przeciez to jakiś kosmos. W sieci to co innego nawet i wybór jest większy np w Jagodowym Kocie nie dość, że praktycznie wszystko jest w jednym miejscu to i promocje mają coraz. Ostatnim razem trafiłam u nich śliczną pościel dwustronną do łóżeczka i to bawełniana, nawet i 4 dychy to po drodze nikomu nie chodzi. Tak sie tylko mówi, a co tam 20 czy 30 zł ale suma sumarum to na kilku takich zakupach wychodzi niezła sumka.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2018, 00:24

Kup sobie pościel wełnianą. Gwarantuję, że poczujesz ogromną różnicę. W sklepach jest mały wybór, jeśli chodzi o taki rodzaj, bo cena takiej pościeli jest wysoka, ale myślę, że bez problemu możesz skontaktować się z http://exitopolska.com/ bo oni mają w ofercie właśnie taki rodzaj pościeli, który wpływa na zdrowszy sen.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2018, 15:50

Ja niewiem ale dla mnie ta pościel welniana to jakoś dziwnie pachnie.... kiedyś moja żona kupiła taki zestaw poduszka i koldra.... niby to cieple ale ten zapach

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 50 Grupa: Ciekawe pom... Sprawdźcie sobie stronę https://nowatkowski.pl/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięgłego języka włoskiego w Poznaniu. Jeżeli jesteśc...
  • Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 516 Grupa: Ciekawe pom... Gutlift https://gutlift.pl/nozycowe jest dobrym wyborem dla firm poszukujących specjalistycznego sprzętu do pracy na wysokości Oferują szeroką gamę podnośników...
  • Overchat AI Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Imagine a world where your digital life is streamlined, from brainstorming to research, all in one ultimate AI ecosystem. It’s as seamless as finding Terraria f...
  • Współpraca z firmą Lemarpol - opinie Liczba postów: 12 Grupa: Ciekawe pom... I jaką decyzję w tym zakresie podjęliście? Czy jeszcze sprawdzacie różne oferty i opcje.
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 68 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20156 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 322

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >