Praca dla hydraulików BELGIA

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

21 września 2016, 14:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2025, 11:39

Robię przez Covebo od kilku miesięcy i nie mam na co narzekać wypłata zawsze była na czas a robota pewna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2025, 08:05

Pracuję przez Covebo od kilku miesięcy kasa zawsze wpadła na czas robota normalna mieszkanie okej

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2025, 10:41

Pracuję przez Covebo i mam spokój z wypłatami robota stabilna kontakt z biurem normalny

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2025, 12:36

Mi ogarnęli robotę bez problemu, dlatego jak ktoś pyta gdzie szukać – zawsze mówię: Covebo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2025, 08:47

Covebo to konkretna firma. Jak mówią, że wypłata w piątek – to jest w piątek

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2025, 07:59

Z Covebo pracowałem kilka miesięcy i nie było żadnych problemów. Kasa na czas, kontakt okej – polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2025, 09:22

polecam covebo bo fajna ekipa i normalna atmosfera

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2025, 11:39

Pracowałem przez Covebo i wszystko było w porządku, wypłaty zawsze w terminie

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2025, 11:42

Z Covebo miałem pracę od razu po zgłoszeniu, szybko i bez problemów

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Observatory of Shifting Energies Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Das Observatory of Shifting Energies ist ein Ort, an dem Dynamik und Wissenschaft unmittelbar erfahrbar werden. Bereits beim Betreten entsteht der Eindruck eine...
  • Laboratory of Moving Shadows Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Laboratory of Moving Shadows est un espace où les ombres se déplacent et se transforment en réponse aux déplacements des visiteurs. L’expérience est souvent déc...
  • Castle of Temporal Memory Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Castle of Temporal Memory to przestrzeń, w której wizualizacje pamięci i przeszłych wydarzeń zmieniają się w zależności od ruchu odwiedzających. Wielu użytkowni...
  • Park of Holographic Tales Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Park of Holographic Tales je prostor, kjer se zgodbe holografsko projicirajo in premikajo v skladu z gibanjem obiskovalcev. Obiskovalci pogosto opisujejo izkušn...
  • Palace of Temporal Bridges Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Palace of Temporal Bridges je prostor, kjer mostovi vizualno prikazujejo tokove časa, ki se odzivajo na gibanje obiskovalcev. Izkušnja je pogosto opisovana kot....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >