Pralka dla rodziny

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

31 lipca 2013, 19:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Najbardziej pojemną pralkę ma LG, przy czym nie jest ona wielka gabarytowo, bo rozmiary ma chyba standardowe. Czytałam, że mają wejść też 12 kilowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2013, 20:42

Ja mam pralkę kompaktową, na 6 kilogramów i mogę w niej prać spokojnie wszystko, co potrzebuję. Zapłaciłam całkiem przystępną cenę, najpierw przeczytałam wszystko dokładnie na stronie whirlpoola i wiedziałam na co się decyduję. Jeśli chodzi o mnie to ja nie kupiłabym większej pralki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2013, 23:20

ja jestem zwolenniczką niewielkich pralek. Nie chciałabym mieć takiej z dużym wsadem, bo nie czuję takiej potrzeby, jednak każdy wybiera sprzęt dopasowując go do siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2013, 05:57

Ale chyba nie wiesz, że pralki LG z dużym wsadem mają takie same wymiary i mogą prać spokojnie nawet i pół kilograma. Także może się przydać taka do wyprania kołdry na przykład.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2013, 20:03

Oczywiście, że mam taką świadomość. Jednak teraz nawet kołdrę można wyprać w mniejszej pralce, bo są one małe i cienkie. Ja swoje bez problemu mieszczę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2013, 09:27

Też będę kupować coś mniejszego i możliwie niedrogiego. Swoją drogą, zwracać w ogóle uwagę na takie programy, jak możliwość prania wrażliwszych tkanin? Czy one są bezużyteczne, w sensie, że i tak ręcznie trzeba?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2013, 20:42

Ja już odkąd mam nową pralkę nie tracę czasu na pranie ręczne. Uważam, że jak najbardziej jest sens, bo rzeczywiście można spokojnie prać delikatne tkaniny.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2013, 16:16

Dla rodziny mogę polecić whirpoola AWO/C 8141 na 8 kilo. Jest nas pięcioro i myślę, że większa nie jest mi potrzebna.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2013, 07:17

Ja ze swojej trony mogę polecić pralkę lg parową model F1495BDS, któa ma sporo przydatnych programów, nawet 6 Motion. Silnik oczywiście direct drive z 10 letnią gwarancją

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2013, 22:11

A czy te pralki parowe piorą za pomocą pary czy tylko odświeżają?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 167

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */