Pralka do kuchni?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 stycznia 2013, 13:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś tutaj trzyma pralkę w kuchni? Czy bardzo daje się we znaki? My chyba będziemy musieli wstawić ją - jak kupimy - do kuchni, bo w łazience ciężko będzie o miejsce. Wprawdzie by się zmieściła, ale nie wiem, czy da się tam przecisnąć. No chyba, że jakaś płytsza. Pralkę mamy dopiero kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2013, 10:28

Witam. Pewnie, że można trzymać pralkę w kuchni i jest to dość często spotykane rozwiązanie. Oczywiście musi być pralka do zabudowy, klasa energetyczna najlepiej A++ no i duża ilość programów. Ciekawą opcją może być funkcja opóźnienia startu, dzięki której możecie ustawić sobie pranie nawet jeśli was w domu nie będzie. Super sprawa i warto jest się tym zainteresować.

Ten post był edytowany przez Janusz1983 dnia: 28 stycznia 2013, 10:58
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2013, 21:39

Niestety jest sporo modeli, które mają prawie identyczne parametry. Którą więc markę wybrać? Która firma robi najlepsze pralki?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2013, 22:08

nie ma czegoś takiego jak najlepsza pralka, na pewno nie warto przeplacac poszukujac takiej, ja tam zawsze uwazam ze jesli chodzi o pralke to dobre edzie cos firmy z kategorii amica

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2013, 12:19

Miałam na myśli najlepszą w swojej kategorii. Wiadomo, że nie ma sprzętów długowiecznych i trzeba się nastawić, że prędzej czy później pralka przestanie chodzić, ale ja bym chciała model, który podziała kilka lat. Miałam poprzednio Amicę i już mi wystarczy. Chce wypróbować inną markę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2013, 12:31

Do kuchni ja brałbym pod uwagę jeżeli ma to być do kuchni to pralki do zabudowy. Estetyka.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2013, 11:18

Użytkownik Gość: Czarna23 napisał: Niestety jest sporo modeli, które mają prawie identyczne
parametry. Którą więc markę wybrać? Która firma robi
najlepsze pralki?

Ja mam Whirlpoola i jestem zadowolona, także może rozejrzyj się za pralką tej firmy?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2013, 13:58

Ostatnio widziałam zapowiedź jakiejś nowej linii pralek comactowych whirpool. Długo masz już pralkę tej firmy? ładowana od góry, czy od frontu?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2013, 10:50

Kilka lat, ładowana od frontu. Jak bym miała kiedyś kupić nową to pewnie zdecydowałabym się na taką ładowaną od góry, bo chyba sporo miejsca można zaoszczędzić:)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2013, 15:49

teraz jest już oferta tych nowych pralek compactowych whirlpool. jeszcze nowsza technologia, ulepszony 6-ty zmysł. ja też się nad nimi zastanawiam, są ciekawe i praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20793 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 291

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >