Pralka do kuchni?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

4 marca 2013, 11:51

Zgadzam sie: good 0 bad

A co się zmieniło z tym 6 zmysłem, jak to ulepszyli?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2013, 11:59

Teraz są połączone dwie funkcje: kolorowe 15, co pozwala prać w niskiej temperaturze i wave motion- tkaniny się nie niszczą.Dzięki temu technologia jest bardziej funkcjonalna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2013, 11:36

A no to faktycznie lepsze rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2013, 12:43

Też mi się tak wydaje. W ogóle mają według mnie dobre programy, praktyczne funkcje. Jak myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2013, 16:04

Jak dla mnie to najlepiej jak pralki maja możliwość aby samemu ustawiać temperaturę prania, bo można wykorzystać krótkie programy, zużywające mało wody przeznaczone dla delikatnych tkanin i prać w nich normalne tkaniny podkręcając temperaturę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2013, 10:39

No nie wiem czy to takie dobre rozwiązanie. Ja wolę zdać się na fachowców - wszak to oni układali te programy i dają mi gwarancję, że jak będę prać zgodnie z zaleceniami to nic mi się nie zniszczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2013, 20:45

No ale właśnie technologia 6-ty zmysł służy do tego, aby temperatura była ustawiona automatycznie. Poza tym trzeba zwracać szczególną uwagę na to, co pierzemy na jakim programie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2013, 10:17

No tak, nie ma sensu wrzucać jeansów na program dla swetrów czy firanek:) Ale jak się dobrze wybierze to uzyskuje się rewelacyjne efekty. Mnie w mojej starej pralce zawsze denerwowały zacieki na ubraniu, teraz już nie mam tego problemu:).

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2013, 14:11

Trzeba zwracać uwagę co się wrzuca:-) Mnie jeszcze zainteresowało w tych pralkach Compactowych to, że możemy szybko odświeżyć krótko noszone ubrania. Jest tam taki program Super Szybki, w którym można prać ubrania z bawełny, tworzyw sztucznych i mieszanek z bawełną. Też bardzo przydatne jak dla mnie, bo strasznie nie lubię zapachu ubrań, które leżały w szafie zbyt długo;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2013, 10:33

Ja też tego nie znoszę:) A ile czasu trwa ten program Super szybki?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20793 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 365

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >