Sauna

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

3 lipca 2013, 13:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam są sauny bardzo małych gabarytów które mogą się zmieścić do pomieszczenia łazienki ale ;) łazienka też nie może być zbytnio małych wymiarów. Szwagier upchnął taką Saunę Lahti w łazience 180 na 210 plus kabinę do prysznica :D wygląda to trochę komicznie :D ale jest. W blokach wątpię by ktoś mógł mieć taką łazienkę. W domku jednorodzinnym wcale taka łazienka nie należy do dużych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2013, 19:30

W bloku nie ma szansy z racji tego,że przestrzeń jest mocno ograniczona oraz na saune za bardzo nie ma ku temu warunków.. Jeśli juz to tylko we własnym domu jako oddzielne pomieszczenie.

www.MyLed.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2013, 13:27

Zawsze marzyłam o saunie w domu, ale na razie muszą wystarczyć mi wanny z hydromasażami . Ale nie powiem przy najbliższym remoncie pomyślę o fińskiej saunie w piwnicy. Słyszałam, że w 5000 można sie zmiescić.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2013, 08:03

Tak sauna w domu to jest jednak coś:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 11:14

Ja znam bardzo dobrego producenta http://www.wandex.com.pl/, który produkuje sauny zarówno do użytku domowego jaki i komercyjnego. Produkty najwyższej jakości, z bardzo dobrego materiału. Firma zajmuje się również montażem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2013, 15:34

Znajomemu wandex stawiał saune i nie jest zadowolony... ponoć zrobili mu nieszczelności i ściana pod boazerią zaszła mu pięknym grzybkiem... żeby to jeszcze były prawdziwki chociaż... ale nie... brzydki grzybek ścienny...

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 08:42

Jeżeli ktoś ma odpowiednie warunki oraz pomieszczenie żeby urządzić sobie saunę to czemu nie, mi zawsze się marzyła,jednak póki co musi wystarczyć wanna z hydromasażem:)

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2015, 16:06

nie ma jak sauna, od 2 miesiecy mam swoja w lazience;d mala, dwie osoby max się zmieszcza ale super dziala, z ams sauna mi robili, jak ktos nie ma takich funduszy to samemu można podziałać pokupowac czesci i do przodu

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2015, 20:04

Ja mi się marzy sauna fińska we własnym domu! To chyba najlepsza inwestycja na świecie. relaks we własnym domu i to jaki relaks! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2015, 12:31

Sauna rzymska także zapewni Ci optymalny relaks oraz komfort,z tym że aby ją urządzić i wyposażyć,trzeba poświęcić sporo środków oraz mieć odpowiednie pomieszczenie.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20926 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 357

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */