Sauna

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

15 marca 2011, 08:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Sauna w domy? Marzenie! ALe gdybym miała się decydować na taki luksusik, zdecydowanie wybrałabym oddzielne pomieszczenie zamiast czegoś 2w1.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2011, 11:15

No to chyba najlepsza opcja. Sauna kojarzy się dużą wilgotnością i faktycznie trzeba mieć oddzielne pomieszczenie z kanalem wentylacyjnym,aby wilgoć nie dostawała sie dod odmuu. Chyba każdy z nas chciałby mieć u siebie taki luksus.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2011, 13:29

Jeżeli tylko kogoś stać na urządzenie takiej domowej sauny,to jestem jak najbardziej za. Świetnie to wygląda i niesamowicie relaksuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2011, 14:10

Dokładnie jakbym miał możliwości to bym co dzień siedział w saunie poezja tym bardziej jakby była to sauna turecka/parowa to już w ogóle :D

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 14:27

Tylko że chyba mało kto może sobie pozwolić na taki luksus,do tego trzeba mieć nie tylko duże pomieszczenie,ale także i odpowiednią wentylację powietrza,czyli cały szereg rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 15:48

Czy ja wiem czy duże pomieszczenie ??
Czy ja wiem czy odpowiednią wentylacje ??

Deski piec oświetlenie i wywietrznik :D

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2011, 22:34

Użytkownik romantyczka napisał: Markowa kabina kosztuje od 10 000 zł w
górę.

Mam rozumieć kabina z sauną?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2011, 08:49

Ja sam mogę takie coś zrobić wystarczy tylko chcieć :))

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2011, 11:28

Sauna w domu? No ciekawe ciekawe heh :) marzenia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2011, 12:03

Niekoniecznie-jeżeli masz odpowiednio duże pomieszczenie i wentylację,to nic nie stoi na przeszkodzie. Fajna sprawa mieć saune w domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >