Sprawdzony sklep

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

30 lipca 2012, 15:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Witanm,
Poszukuję sprawdzonego sklepu, który ma dobry sprzęt z kotlami, sprzetem do ogrzewanie, a także oferuje solary i montaż? Interesują mnie firmy w okolicach Szczecina. Chciałbym połączyć system ogrzewania tradycyjny z dodatkowym wspomaganiem solarnym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2012, 11:32

Czy interesują cię solary do ogrzewania wody czy też takie które zbierają energię?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2012, 10:45

Potrzebuje dobrego fachowca, ktory mi to wszytsko podłączy. Interesuje mnie przede wszytskim kocioł, rury, grzejniki i do tego jakiś solar do ogrzewania wody. Znacie kogoś?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2012, 11:37

Dobry fachowiec mówisz... Mój teścio ma takiego zajomego,ktory zawsze u nas wszytsko robil i facet zna sie na rzeczy. Robi normalne o.c. i też solary. O ile sie nie myle jego firma sie nazywa ekoszok. Mozesz sprawdzic na strone internetowej na pewno znajdzieszw googlach.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2012, 11:37

Dobry fachowiec mówisz... Mój teścio ma takiego zajomego,ktory zawsze u nas wszytsko robil i facet zna sie na rzeczy. Robi normalne o.c. i też solary. O ile sie nie myle jego firma sie nazywa ekoszok. Mozesz sprawdzic na strone internetowej na pewno znajdzieszw googlach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2012, 23:46

Ten schemat powtarzacie już na 5tym forum. Na prawde nie ma kasy na poważną reklamę ? Tak sie tylko ośmieszacie.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2012, 19:29

No dobrze,ale może napisz z jakich okolic szukasz tego fachowca od instalacji grzewczych? Wtedy łatwiej będzie kogoś doradzić bo nic o tym nie piszesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2012, 10:39

No napisałem na samym początku, że z okolic Szczecina...Nie rozumiem o jaki temat Tobie chodzi. Ja po prostu szukam kogoś, kto wykończy mi dom. Mam stan zamknięty, chciałem spytać o kogoś polecanego, bo z tymi firmami różnie bywa. Chyba uzytkownicy mogą o to spytac? Kolega npisał ekoszok - ok, zadzwonie, spytam, rozeznam sie w cenach. Możesz LOLekI zapropnować coś swojego jesli znasz taką firmę, a jeśli nie, to po co komentujesz? Chyba od tego jest forum, żeby pomagać ludziom, którzy budują... Eh...

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2012, 16:32

Użytkownik Albatros napisał: Witanm,

Poszukuję sprawdzonego sklepu, który ma dobry sprzęt z
kotlami, sprzetem do ogrzewanie, a także oferuje solary i
montaż? Interesują mnie firmy w okolicach Szczecina.
Chciałbym połączyć system ogrzewania tradycyjny z
dodatkowym wspomaganiem solarnym.

Ja polecam hydrosolar warszawa. Sama posiadam i jestem zadowolona. Muszę przyznać, że faktycznie jest to duża energooszczędność.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2012, 10:25

Jeżeli szukasz dobrego i godnego zaufania sklepu z kotłami,to zapraszam do nas www.Kociol.net miła,fachowa obsługa,a do tego atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• armatura przemysł. Liczba postów: 216 Grupa: Robimy inst... W automatyce i mechanice precyzja ruchu często decyduje o tym, czy cały układ będzie działał płynnie przez długi czas. Dlatego koła zębate modułowe są wykorzyst...
  • jakie grzejniki Liczba postów: 249 Grupa: Robimy inst... Ja mogę zaproponować grzejniki pionowe od ART Grzejniki, jeśli ktoś chce zaoszczędzić miejsce i jednocześnie mieć nowoczesny design - https://www.artgrzejniki.p...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21044 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 531

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */