Sprzęt AGD

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

19 marca 2012, 12:25

Zgadzam sie: good 0 bad

hmm jeśli chodzi o moje zdanie na temat sprzętu do domu to chyba najlepszy jest Bosch i Zelmer. Dla mnie liczy się przede wszystkim moc silników i elementów, z jakich sprzęty są wykonane, a te dwie firmy spełniają te oczekiwania,

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2012, 10:45

Również poleciłbym sprzęt firmy Bosch i osobiście jestem zadowolony, ze sprzętu firmy AEG.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 listopada 2012, 11:37

Zgadzam się BOSCH robi bardzo dobry sprzęt AGD, nigdy mnie nie zawiódł.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2012, 15:26

Dlaczego od razu google? przecież od tego jest forum by swoje opinię, poglądy itd wyrażać

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2012, 23:11

Warto zainwestować w dobry sprzęt,polecam sklep ze sprzętem od solidnych producentów megamarket.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2012, 11:39

Użytkownik Janusz1983 napisał: Również poleciłbym sprzęt firmy Bosch i osobiście
jestem zadowolony, ze sprzętu firmy AEG.

Zgadzam się z Januszem w 100 procentach. lodówki Bosha są najlepsze, dlatego że fajnie chłodzą piwka, nawet jeśli braknie prądu:):). W przypadku awarii mrozi nawet do 17 godzin produkty znajdujące się w mojej lodówce:):)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2012, 14:56

Ja przymierzam sie do zakupu lodówki side by side bosch

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2013, 18:13

Pewnie wygląda to inaczej w zależności o rodzaju sprzętu i przeznaczenia. Ja rozglądam się teraz za jakimś okapem kominowym i też zastanawiam się na jaki model i jakiej marki najlepiej jest się zdecydować. Czy za niższą kwotę można kupić coś solidnego i nowoczesnego?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2013, 09:37

kominowy i porządny.. a co rozumiesz przez niższą kwotę. Jeden z lepszych okapów kupisz za ok 800 złotych (OKC 654 S), wiec nie wiem czy to są ogromne koszta

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2013, 15:50

Czy ktoś mógłby co nieco powiedzieć o piekarnikach? Kto najlepiej sprawdza się w ich przypadku i czym warto kierować się przy zakupie tego sprzętu? Lepiej wydać trochę więcej pieniędzy, żeby dostać coś solidnego?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 171

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */