offline mufasa doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline thalia doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Yaga praktykant |
|
|
| |
Gość: Eukaliptus praktykant |
|
|
| |
offline dronka majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: hannahgw16 praktykant |
|
|
| |
|
|
| |
Gość: Aminka praktykant |
|
|
| |
to ten model to sie sam otwiera po myciu? Też się nad nim zastanawialimy bo ta opcja jest bardzo ciekawa ale w końcu kupiliśmy tego electroluxa comfortLift, też jest super. Electrolux ma bardzo dobre urządzenia, w tych nowych modelach jest to planetarne ramię myjące, dużo lepie naczynia są dzięki niemu myte. |
|
| |
offline joanna6 fachowiec
|
A tak przy okazji - ktoś musi Wam zamontować ten sprzęt. Myśleliście już o tym? Koniecznie rzućcie okiem na doradztwo w zakupie i montaż urządzeń AGD Wrocław i okolice: http://serwisagd.wroclaw.pl/oferta-montaz-agd . |
|
|
Sprzęt AGD
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- TV Liczba postów: 4 Grupa: Sprzęt AGD... Zamiast zwykłego LCD zastanowiłbym się nad LCD LED - masz lepsza jakość obrazu, lepszy kontrast i nasycenie kolorów. Poza tym jest jeszcze bardziej oszczędny ni...
- Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 125 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
- Sprzęt AGD Liczba postów: 185 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli mówimy o zmywarce, to nabłyszczacz często jest pomijany, a też ma znaczenie, dlatego zostawiam link: Ekologiczny nabłyszczacz do zmywarki i ciekawa jestem...
- Klimatyzacja Liczba postów: 12 Grupa: Sprzęt AGD... Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale split to nadal najczęściej polecany typ klimatyzacji do mieszkań i mniejszych domów. Cena, montaż i użytkowanie są p...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 12 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...