Sprzęt AGD - czy warto kupować ze sklepów internetowych?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

21 lutego 2014, 11:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli chodzi o dobry sklep internetowy, to ja osobiście polecam ehak24.pl jak dla mnie jest najlepszy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2014, 09:14

Co do kuriera do przesyłki to ja polecam WysyłamTaniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2014, 09:45

Jeśli cena się kalkuluje to oczywiście nie ma dla mnie różnicy, czy kupuję w sklepie internetowym, czy tradycyjnym. Chociaż nie ukrywam, przed zakupem lubię zobaczyć sprzęt i sprawdzić jego funkcje, i dopiero wtedy szukam najtańszej oferty.

https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/sprzet-agd /zmywarka/dluzsze-zycie-zmywarki-618.html

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2014, 20:29

Dokładnie czasem cena w necie jest korzystniejsza i warto dokonać zakupu. Zawsze można też wziąć udział w konkursie http://www.zamienszafkenazmywarke.pl/ robot kuchenny do wygrania taka sytuacja. Podpowiem że głosujemy na płeć piękną:)

Ten post był edytowany przez master dnia: 22 czerwca 2014, 20:32
Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2014, 21:01

Oczywiście, że opłaca się kupować w sklepach internetowych. Telewizor Philipsa 6008, kupiłem 400 zł taniej, niż w sklepie stacjonarnym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2014, 09:25

Ja nie mam przed tym oporów, części zamienne też przez internet zamawiam: http://www.popularna.pl/strony/strona-glowna< /a>

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2014, 10:51

Warto ponieważ wielu sprzętów nie kupi się w sklepach stacjonarny - często chodzi o sprzęt z wyższej półki a na pewno znajdą sie tutaj wśród Was koneserzy którzy od ceny bardziej cenią wysoką jakość.
Sam ostatnie zakupy zrobiłem w tym miejscu: http://sklep.puregreen.pl/hurom - zamawiałem tam wyciskarkę do soków marki Hurom. W sklepach na terenie mojego miasta praktycznie niedostępne a sprzęt najwyższej jakości. Dopiero co wchodzi do Polski ale jest na świeci dość popularny.
Świetny design i przede wszystkim bardzo smaczne soki - całą szklankę otrzymuje się w dosłownie kilka sekund.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2014, 14:43

zgadzam się z opinią, że zakupy internetowe się opłaca robić, a szczególnie w dużych renomowanych sklepach. Ja osobiście zwracam dużą uwagę na cenę i jakość obsługi. Do tej pory kupowałem głównie w neo24, to jest potężny sklep internetowy. Czytałem różne opinie na ich temat, ale ja na razie jestem bardzo zadowolony, mają duży wybór w świetnych cenach i nie było problemów z realizacją transakcji i dostawą. Proponuję kupować w takich kolosach, a przynajmniej będzie gwarancja, że pieniądze nie znikną a towar nie dojedzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2014, 10:54

Kupiłam raz w neo24 i nigdy więcej, sprzęt szedł 2 tygodnie, bo za pierwszym razem (po tygodniu od zamówienia) przyszedł uszkodzony, kurier sam przyznał że pralka spadła im z tira i miała spore wgniecenie, dobrze że druga pralka była już sprawna (kupiłam marki LG), jak na razie dobrze się sprawuje ale na pewno więcej u nich nie kupię nic.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2014, 07:20

A moim zdaniem warto. Jest o wiele taniej niż w stacjonarnych a także mamy możliwość zwrotu danego produktu jeśli nie bedzie nam odpowiadał.
Ze swojej strony polecam zainteresować się kodami rabatowymi, które można znaleźć obecnie w sieci.
Tutaj:
http://okazje.co/kod-rabatowy-saturn
Znajdziecie na przykład świetne promocje do sklepu internetowego Saturn. W ich ramach można sporo zaoszczędzić ponieważ dostaniecie:
- darmową wysyłkę od 100 zł
- darmowy smartfon przy zakupie telewizora
- 10% rabatu na produkty marki Apple
Oraz wiele innych.

Ten post był edytowany przez majkale dnia: 9 października 2014, 07:24
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 145

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */