Szafa pod zabudowę

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

20 lipca 2009, 12:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
czy jest możliwość zamówienia szafy pod zabudowę za mniej niż 1500zł? Odwiedziłem już kilka firm ale ceny nie mniejsze niż 3tys.
Robię remont w domu, nagle zabrakło funduszy a szafa bardzo potrzebna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2009, 11:04

Zgadzam sie: good -1 bad

Jak najbardzie. Mialem to samo - chcialem szafe, ale w komandorze wycenili mi ja na 1800 zl. Poszedlem do stolarza, ktory mi kuchnie robil (z takich samych materialow jak w Black, Red, White wykonal ja za 3500 zl podczas gdy tamci zaspiewali 8000). ponownie, stolarz zaoferowal zrobienie szafy przesuwnej za.. 550 zl :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2009, 12:30

To prawda, stolarz najczęściej zrobi taniej, ale trzeba mieć dużo szczęścia żeby trafić na dobrego i zaufanego - który da Ci jakąś gwarancję na swoje dzieła. Ja już się raz zawiodłem i teraz korzystam tylko z usług sprawdzonych/poleconych firm.
A co do szafy - jakiś miesiąc temu zamówiłem szafę marki Slim System - znalazłem ich w salonie Komandora. Za szafę z półkami i szufladami w środku, razem z montażem zapłaciłem tylko 1400zł. Także da się tanio i dobrze :) bo z szafy jestem bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2009, 14:44

Zgadzam sie: good -1 bad

Ja dotychczas korzystałam tylko z usług Komandora, jednak parę miesięcy temu natknęłam się w ich salonie również na szafy Slim System i myślę, że przebiję swojego przedmówcę :) Otóż za wybraną 3-drzwiową szafę wraz z montażem dałam niecałe 1300 zł :) W sam raz na okres kryzysu :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2009, 00:39

Ja znam jedną zaufaną firmę, która niedrogo wykouje szafy i meble na wymiar. Firma sie zwie Jumper i jest z Rybnika, ale u mnie robili szafę w Tychach, więc wyjazdy to nie problem dla nich. Szafę komandor wycenił na 4200zł :| w jumperze zrobili mi taką samą za 2800zł. Jest różnica, aa w jakości żadna, nawet lepsze wykończenia niż komandor

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2009, 15:58

Zastanawia mnie skąd wiesz ze lepsze wykończenie niż Komandor skoro nie masz od nich szafy:)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2009, 15:12

A którego dilera Komandora polecicie w Tychach???

Jeden jest w Baronie a drugi w Centrum Balbina i w OBI ma drugie stoisko.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2010, 08:38

U mnie szafę robiła firma Jardem z Rybnika. Są słowni i punktualni. Ceny też mają przystępne, bo najpierw robili u mnie na Budowlanych w Rybniku potem u teściowej i jeszcze u ciotki w Gliwicach. To jest ich strona www.jardem.pl.tl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2010, 12:30

Ja się skusiłam na te tą tańszą zabudowę Slim System, i jestem zadowolona. Za dość dużą szafę zapłaciłam tylko 1400zł z gwarancją. Szafa solidna, ładna także namawiam, nie ma co przepłacać.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2010, 01:22

Jak dla mnie to wszystkie firmy na rynku robią podobnie. Komandor z reguły najdrożej. Obecnie zastanawiam sie nad kolejna szafa (juz 4, 1 u rodzicow). moze ten Jardem lub Jumper. Zobacze gdzie taniej i dam znac.
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20092 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 169

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >