Szukam kompleksowych usług montażu instalacji elektrycznej

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

27 grudnia 2012, 10:13

Zgadzam sie: good 0 bad

MAR-Po to Rzetelna i solidna ekipa. Fachowo i terminowo wykonała całą instalację elektryczną i klimatyzację w moim nowym domu. Gdy była jedna mała usterka zgłosili się niezwłocznie. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

MAR-Po to Rzetelna i solidna ekipa. Fachowo i terminowo wykonała całą instalację elektryczną i klimatyzację w moim nowym domu. Gdy była jedna mała usterka zgłosili się niezwłocznie. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

MAR-PO to rzetelna i solidna ekipa. Fachowo i terminowo wykonała całą instalację elektryczną i klimatyzację w moim nowym domu. Gdy była jedna mała usterka zgłosili się niezwłocznie. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2013, 14:45

Pan Marek to świetny fachowiec, ja mam do niego pełne zaufanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2013, 12:10

U mnie montażem instalacji elektrycznej zajmowała się firma http://SolidnyElektryk.pl/
Cała praca przebiegła bez żadnych zastrzeżeń z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 marca 2014, 11:53

U nas kiedyś elektryką zajmował się dziadek, ale kiepsko mu to szło, bo albo coś było wiecznie mrugające, a to chyba nie jest dobra rzecz, albo wysiadało znienacka.
Ileś my się musieli naprosić, żeby przestał elektryczyć, to szok.
Dopiero jak na siłę wezwaliśmy fachowca (de facto z wawki, strona: http://doswiadczonyelektryk.pl/) i sobie z nim pogadał, to dopiero wtedy dał spokój samodzielnie z elektryką. Czasami starszą osobę strasznie ciężko przekonać, ze nie wszystko zrobi sama.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2014, 14:46

Koalka, u mnie było podobnie, z tym, że szalał mój tata. Nikomu nie pozwolił dopchać się do instalacji, tylko on wiedział, gdzie, co i jak. Okazało się, że miał rację. Po jego śmierci coś przepaliło się w instalacji. Przyjechał elektryk, pokiwał głową nad deską, po poru godzinach odpuścił, bo nie wiadomo było, co do czego. Wzięliśmy profesjonalną firmę do naprawy. Efektem był remont i wymiana instalacji, bo okazało się, że okablowanie wykonane w późnych latach 80-tych szło w pełni dowolnie po ścianach, najkrótszymi drogami. Zastanawialiśmy się, ile to szczęścia było, że nikt w kabel nie trafił na przykład podczas zawieszania obrazu... Firma, która sobie z tym poradziła to ENERGPOL z Katowic :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2014, 21:05

Ja mialam zakladaną instalacje elektryczną przez http://www.wrosystem.pl/ , zrobili mi caly projekt i wszystko wykonali, zapewniają tez serwis. Polecam,bo bardzo solidna firma .

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2014, 10:10

Często się tez przydaje ktos kto przed montazem dobrze taką instalacje zaprojektuje – mi robili projekt w firmie http://md-projekt.pl/ , polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2014, 10:10

Często się tez przydaje ktos kto przed montazem dobrze taką instalacje zaprojektuje – mi robili projekt w firmie http://md-projekt.pl/, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 49 Grupa: Robimy inst... Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie interesujące artykuły na temat reklamy zewn...
  • ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20982 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 188

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */